Kende jij de Touche Eclat van Yves Saint Laurent al? Vast wel! Dé concealer voor onder de ogen. Of nou ja, concealer. Het is meer een brighening concealer. Sinds een tijdje is er ook de Touche Eclat High Cover. Dus eentje die meer dekking geeft. En dat vind ik fijn! Lees je mee?

YSL

Yves Saint Laurent (YSL) kennen we al jaren. Het merk begon in 1961 als een fashion brand en is begonnen door de heer Yves Saint Laurent himself. Yves Saint Laurent is een symbool van de individualiteit, creativiteit en luxe, zowel in de mode als in de wereld van cosmetica en parfums.
Het merk is altijd chique en high-end geweest en stond bekend onder de elite toentertijd.
Het merk heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een heel bekend merk maar blijft toch bestemd voor de mensen die wat meer te besteden hebben.
Het merk heeft ook een ‘beauty-afdeling’. Hier vind je onder andere parfum, huidverzorging en make-up. Uiteraard heb ik meer artikelen over YSL geschreven.

TOUCHE ECLAT

De Touche Éclat van YSL is een licht dekkende concealer die er vooral voor zorgt dat oneffenheden minder zichtbaar worden en de huid iets egaler maakt.
Ik vind deze concealer best fijn, voor natuurlijke looks. Maar ik ben meer van de dekkende concealers. Ik was dus blij dat dit jaar de Touche Éclat High Cover werd uitgebracht.
Exact hetzelfde als de originele concealer qua look en feel, alleen volledig dekkend!
De concealer komt in een pen met een kwastje waardoor het heel hygiënisch én gemakkelijk is aan te brengen. En natuurlijk heeft het de luxe uitstraling van Yves Saint Laurent.

Oké, nu komt er iets geks. Rechtsboven op de foto zie je de swatches van de originele Touche Éclat en de High Cover variant. In dezelfde kleur.
Maar ze verschillen toch wel erg! Let dus goed op dat je een kleur uitkiest die bij je past, en niet dezelfde kleur maar koopt. Like me.
Wel is het een heerlijke concealer die precies doet wat het zegt. Het heeft inderdaad een hoge dekking, creased niet en blijft de hele dag goed zitten,
Ik vind deze concealer het allerfijnst onder mijn ogen. Maar voor pukkeltjes kun je hem ook prima gebruiken!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

Make-up van Yves Saint Laurent is verkrijgbaar bij Notino.nl. Hier vind je overigens nog veel meer producten van dit merk.
Dit is een webshop waar je vrijwel alle parfum kunt vinden met aantrekkelijke prijzen. Denk even aan 1500 merken en 5500 producten op voorraad. Genoeg keuze dus als je iets zoekt voor jezelf, je partner of iemand anders die een parfum cadeau verdient.
Notino.nl focust zich op parfum maar biedt onder andere ook mooie make-up, fijne skincare en zelfs huisparfums (en kaarsen) aan.
Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen dus!

Prijs:

  • YSL – Touche Éclat High Cover €29.80 (verkrijgbaar in 7 kleuren)

$

May