Hoe ouder ik word, hoe belangrijker het is om de huid goed te verzorgen. De Weleda Skinfood lijn heeft weer een aantal nieuwe producten uitgebracht én ik deel mijn andere favorietjes van dit merk deze winter. Allemaal verkrijgbaar bij Notino.nl!

WELEDA

Weleda is een merk dat je vast wel kent. Het bestaat namelijk al 90 jaar en is ontstaan door twee artsen (een Nederlandse arts en een Zwitserse arts) die dezelfde visie deelden, namelijk Antroposofie. Deze gaat uit van het holistische uitgangspunt dat lichaam, geest en ziel verbonden zijn met de rest van de wereld.
Samen ontwikkelden zij geneesmiddelen en verzorgingsproducten op basis van natuurlijke ingrediënten. Dit gebeurt nog steeds en deze ingrediënten worden ook duurzaam geteeld en verwerkt. De gezondheid en het welzijn van de mens en natuur is nog steeds het hoogste doel.
Ook wordt er nooit op dieren getest. Weleda is verkrijgbaar bij Notino.nl. Meer Notino artikelen vind je hier.

SKINFOOD

De Weleda Skinfood Crème is een cult product. Voor zover ik het kan zien en als het aan mij ligt ook. Het is een voedende en herstellende crème dat geschikt is voor het lichaam én het gezicht.
De crème voedt alle plekjes op het lichaam die ruw en droog zijn. Denk aan droge knieën en ellebogen, gesprongen lippen, schrale handen en ruwe voeten en zelfs je gezicht. Een ideaal product om altijd bij je te hebben. De Weleda Skinfood lijn is overigens al jaren een favoriet van visagisten en celebs.
De Skinfood Lippenbalsem is een heerlijk hydraterende en verzorgende balsem voor de droge lippen. Verder is er ook nog de Skinfood Body Butter voor het hele lichaam. HEERLIJK. De body butter is lekker dik en romig en is daarom perfect voor de droge huid in de winter (bij mij vooral mijn benen).
De geur is overigens van al deze producten hetzelfde, I love it.

ANDERE FAVORIETJES VAN WELEDA

HYDRATERENDE DAGCRÈME IRIS

De Weleda Hydraterende Dagcrème Iris is een rijke crème voor het gezicht dat de huid tegen invloeden van buitenaf beschermt. De dagcrème is het meest geschikt voor de jonge en droge huid. De geur is lekker maar niet te heftig, zeker voor op het gezicht is dat belangrijk vind ik.
Dit favorietje van mij is ook perfect voor deze koudere periode. De meest droge huid wordt weer omgetoverd in een soepele en gehydrateerde huid.

OOGCRÈME WILDE ROZEN

Vervolgens de Weleda Wild Rose Vitaliserende Oogcontourcrème. Uiteraard gebruik je deze op de huid rondom je ogen. De crème helpt rimpels en wallen te verminderen en verfrist, verzacht en verstevigt de huid rond de ogen. Ook ontspant het vermoeide of geïrriteerde ogen. Niet alleen in de winter een musthave, maar ook in de zomer. Een goede tip: Leg de tube in de koelkast voor een extra verfrissend gevoel wanneer je de crème aanbrengt.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

Weleda Skinfood, maar ook alle andere producten van dit merk zijn verkrijgbaar bij Notino.nl. Hier vind je overigens nog veel meer producten van dit merk.
Dit is een webshop waar je vrijwel alle parfum kunt vinden met aantrekkelijke prijzen. Denk even aan 1500 merken en 5500 producten op voorraad. Genoeg keuze dus als je iets zoekt voor jezelf, je partner of iemand anders die een parfum cadeau verdient.
Notino.nl focust zich op parfum maar biedt onder andere ook mooie make-up, fijne skincare en zelfs huisparfums (en kaarsen) aan.
Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen dus!

Prijzen:

  • Weleda Skinfood Crème €5.50 (30ml)
  • Weleda Skinfood Lippenbalsem €5 (8ml)
  • Weleda Skinfood Body Butter €12.70 (150ml)
  • Weleda Hydraterende Dagcrème Iris €10.90 (30ml)
  • Weleda Wild Rose Vitaliserende Oogcontourcrème €27.50 (10ml)

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review $

May