I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

TOM FORD

Tom Ford is een Amerikaans mode ontwerper. En niet onbelangrijk, een knappe man! Echt. Hij is van alle markten thuis, denk aan de fashion wereld, maar ook zit hij in de filmwereld.
In het verleden heeft Tom Ford bij Gucci gewerkt als designer en is gegroeid naar creative director van Yves Saint Laurent. In 2005 begon hij zijn eigen merk, hij begon vooral met zonnebrillen en is in samenwerking met Estée Lauder een beauty collectie begonnen.
Natuurlijk heb ik meer artikelen over Tom Ford producten geschreven.

COSTA AZZURRA ACQUA

De geur Costa Azzurra Acqua is dus een uniseks geur en is een zogenoemde ‘frisse’ eau de toilette. De Bijenkorf beschrijft de geur op deze manier (ik kan het namelijk zelf niet mooier verwoorden):

Tom Ford Costa Azzurra uniseks Eau de Parfum is de perfecte geur voor alle onafhankelijke vrouwen en mannen die volgens hun eigen regels leven.

  • houtachtige, aromatische geur
  • uniseks geur – voor mannen en voor vrouwen
  • om dagelijks te dragen, vooral bij warm weer
Topnoten

Kardemom, Amaretto , Drijfhout , Zeewier , Agarhout

Hartnoten

Artemisia, Lavendel , Gele Mandarijn , Mirte , Citroen , Jenever

Basisnoten

Vanille , Vetiver , Olibanum , Wierook , Eik

Geursoort
aromatisch, houtachtig

(Bron: Notino.nl)

Ik moet zeggen dat de geur meer naar de mannelijke kant neigt. Althans, dat is mijn mening. Dat hoeft natuurlijk geen nadeel te zijn want veel vrouwen houden van mannen geuren en gebruiken die dan ook gewoon.
De geur is wel fris en daardoor ook goed te gebruiken voor vrouwen, zeker in de zomer. Ook vind ik het wat kruidig aandoen als ik even door snuffel. En daar hou ik persoonlijk erg van. Voor de zomer is dit zeker aan geur die ik zelf ook dragen zal. En ook al is het een eau de toilette, de geur vervliegt zeker niet snel!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

Tom Ford geuren zijn verkrijgbaar bij Notino. Hier vind je overigens nog meer producten van dit merk.
Dit is een webshop waar je vrijwel alle parfum kunt vinden met aantrekkelijke prijzen. Denk even aan 1500 merken en 5500 producten op voorraad. Genoeg keuze dus als je iets zoekt voor jezelf, je partner of iemand anders die een parfum cadeau verdient.
Notino.nl focust zich op parfum maar biedt onder andere ook mooie make-up, fijne skincare en zelfs huisparfums (en kaarsen) aan.
Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen dus!

Prijs:

  • Tom Ford – Costa Azzurra Acqua: €169.50 (50ml), €446.90 (250ml)

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review $

May