De Benefit Porefessional is mijn favoriete primer. Ik gebruik hem al vanaf het begin. Er zijn nu twee varianten van de Porefessional bijgekomen, namelijk de Hydrating- en de Pearl primer. Ik was heel benieuwd! Jij ook?

BENEFIT COSMETICS

Het merk Benefit heeft de laatste jaren een enorme sprong gemaakt in Nederland. Vrijwel iedereen kent het inmiddels, en zo niet dan moet je toch echt eventjes kijken naar de pareltjes die ze verkopen in mijn eerdere reviews.

Het merk is te herkennen aan de mooie, vrolijke kleurtjes. Ik hou ervan

Het merk is in 1976 ontstaan in San Francisco en heeft de bekende vrolijke en superleuke uitstraling die je niet kunt missen. Vooral pastel kleurtjes. Ik hou ervan. De meest populaire producten zijn onder andere de wenkbrauw producten. Maar de concealers zijn ook heerlijke producten!

POREFESSIONAL ORIGINEEL

Hierover ga ik niet uitgebreid in, ik heb namelijk eerder een review geschreven: POREFESSIONAL: OVERHYPED? Hier kun je alle ins & outs over deze primer lezen.
Ik kan wel vertellen dat dit mijn favoriete primer is en het absoluut doet wat het zegt: het vervaagt de poriën en maakt de huid super egaal en glad als basis voor je foundation.
De Benefit Porefessional Primer Pearl en Hydrate ga ik hieronder wel iets uitgebreider bespreken.

THE POREFESSIONAL PEARL PRIMER

De roze tube is de The Porefessional Pearl Primer. Qua werking doet het precies hetzelfde als het origineel, het vermindert de zichtbaarheid van de poriën en maakt de huid lekker zacht, glad en egaal waardoor het de perfecte basis vormt voor je foundation.
Wat de Pearl Primer extra doet is het verhelderen van je huid, het bevat namelijk subtiele zachtroze parelmoer deeltjes voor een stralend effect. Ook deze primer is olievrij, net als de originele.

THE POREFESSIONAL HYDRATE

De blauwe tube is The Porefessional Hydrate. Wederom dezelfde formule als de originele waardoor het de zichtbaarheid van de poriën vermindert maar hydrateert daarbij ook nog eens de huid. Perfect dus voor degenen die de Porefessional te droog vonden voor hun droge huid. Of juist voor de koude maanden waar je huid net dat beetje extra hydratatie kan gebruiken.
Goed om te weten is dat deze primer hyaluronzuur bevat om vocht aan te trekken en extra hydratatie aan de huid te geven, en het bevat shea butter om de huid te verzachten en te voeden.

Zoals je op de foto linksboven kunt zien zijn alle formules gelijk, alleen de kleur verschilt. De Porefessional is een klei-achtige substantie die goed uitsmeert over de huid waarna een klein laagje blijft zitten als basis voor je make-up.
Mijn favoriete van de drie is de hydrating versie. Ik heb niet zozeer een droge huid maar iedere huid kan hydratatie waarderen (zelfs de vette huid aangezien de primer geen olie bevat).
De pearl primer vind ik ook erg mooi. Deze zal ik meer in de zomer gaan gebruiken als ik geen foundation draag.
De Porefessional primer is namelijk ook fijn om te gebruiken zonder make-up. Het maakt de huid egaler en vermindert de grootte van de poriën ook als je geen make-up gebruikt.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

De Benefit Porefessional Primer is te koop bij Douglas, sommige locaties hebben zelfs helemaal een Benefit Bar waar je je kunt laten adviseren, opmaken en de juiste kleuren kan uitkiezen samen met een Benefit Professional. Natuurlijk kun je de producten ook via de webshop van Douglas kopen.

Prijzen:

  • The Porefessional Origineel €36.10 (22ml) €14.95 (7,5ml mini)
  • The Porefessional Pearl €36.10 (22ml) €14.95 (7,5ml mini)
  • The Porefessional Hydrate €36.10 (22ml) €14.95 (7,5ml mini)

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review 

May