Heb jij overbelast en dof haar? Guhl heeft hiervoor een nieuwe lijn ontwikkeld. De Positive Hair Vibes Only. Klinkt goed en makes me happy! Ben benieuwd of het werkt én hoe het ruikt 🙂
Kijk je mee?

GUHL

Volgens mij kennen we allemaal het merk Guhl wel toch? Het merk is al meer dan 70 jaar een begrip en is opgericht door Gustav Guhl.
Toen al had deze meneer een voorliefde voor natuurlijke, hoogwaardige, pure ingrediënten en verfijnde technologiën in zijn producten.
Tegenwoordig staat het merk voor ‘plezier door mooi haar’. Kleine momenten van vreugde waarin je bewust wordt van je eigen schoonheid en dit positieve gevoel uitstraalt. Voor mij staat het merk Guhl altijd al bekend als ‘de shampoos die altijd heerlijk ruiken en blijven ruiken!’.

Meer artikelen over Guhl vind je hier.

POSITIVE HAIR VIBES ONLY

De lijn ‘Positive Hair Vibes Only’ is dit jaar gelanceerd en is speciaal bedoeld voor overbelast en dof haar. De Shampoo en Conditioner bevatten cranberry en guarana (daar zijn de fijne geuren al).
De formule bevat superfruitextracten die ervoor zorgen dat je haar langdurig versterkt wordt en een mooie gezonde glans geeft.
De flacons zien er al helemaal vrolijk uit door de zalmroze/rode kleuren gecombineerd met geel. Ik ben benieuwd!

Zoals ik al zei ken ik de Guhl producten vooral van de lekkere geuren. De shampoos en conditioners ruiken heerlijk en blijven ook lang geuren.
Ook is Guhl lekker betaalbaar en vrijwel overal verkrijgbaar in iedere drogisterij en/of supermarkt.
Deze lijn ziet er lekker zomers uit door de kleurtjes en de geur is ook erg lekker. Toch minder sterk dan ik had verwacht, maar ik moet het nog uitproberen.
De shampoo gaat lekker in mijn haar en de conditioner ook, niets op aan te merken. Nog steeds vind ik de geur niet sterk genoeg. Dit is mijn persoonlijke smaak hoor, ik hou van geurende producten. Hoewel mijn haar wel erg lekker ruikt de rest van de dag. Het blijft wel weer lang nageuren.
De shampoo en conditioner geven mij vooral ook volume. De conditioner maakt mijn haar namelijk niet erg glad en zacht. Aan de ene kant is dat goed want hierdoor is het minder futloos. Aan de andere kant vind ik het altijd heerlijk als mijn haar super glad aanvoelt na een conditioner.
Het is niet mijn favoriete lijn van Guhl maar zeker een lijn die ik wel kan waarderen. Hij gaat dus wel gebruikt worden hier!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

Guhl is vrijwel overal verkrijgbaar! Ga naar een drogisterij of een supermarkt en je vindt het in de schappen. Toch liever een directe link (luilak)? Kijk dan even hier bij Kruidvat. Op het moment is het 1+1 gratis, dus sla snel je slag.

Prijzen:

  • Shampoo €7.99 (250ml)
  • Conditioner €7.99 (200ml)

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May