Vaak last van droge lippen of velletjes? Ik wel, en een lipstick wordt daardoor ontzettend lelijk. Ik was dus op zoek naar een goed hydraterend lip product en ik vond het Klavuu Lip Masker. Korean Beauty dus should be good right? Kijk je mee?

KLAVUU

KLAVUU is een Koreaans merk met heerlijke producten. Korean Beauty vind ik sowieso al erg fijn.
Het merk haalt de puurste ingredienten uit de oceaan. The main ingrediënt is Pearl. Oftewel Parel, de enige edelsteen die uit een levend organisme komt.
Het symbool van het merk is dan ook een parel dat symbool staat voor puurheid, clean beaty en oneindige en energie.
De naam Klavuu is dan weer zweeds, Klar (clear) en Vuu (view), dus Clear View. Samen staan ze voor de filosofie van het merk: Het leveren van pure beautyproducten.

NOURISHING CARE LIP MASK

Het Lip Masker belooft af te rekenen met droge en gebarsten lippen. Het bevat namelijk heerlijke ingredienten zoals avocado, zoete amandel en abrikozen zaadolie.
Wanneer je dit lip masker in de avond aanbrengt heb je de volgende ochtend zachte en gehydrateerd lippen.
Het masker belooft zijdezacht aan te voelen, niet te plakken en direct je lippen te hydrateren en te verzachten.
Niet onbelangrijk is dat het geen parabenen bevat en een subtiele vanillesmaak heeft.

Ik MOEST deze proberen, ik heb namelijk best last van droge lippen en velletjes. Scrubben alleen is niet genoeg. De lippen moeten natuurlijk gehydrateerd worden zodat de velletjes uiteindelijk niet eens meer komen.
Het Klavuu Lip Masker is niet alleen een masker voor in de nacht maar ook een lippen balsem die je gedurende dag kan dragen. Multifunctioneel dus.
De balsem voelt dan ook heerlijk aan zoals belooft en heeft inderdaad een subtiele vanille smaak. Lekker! In de ochtend merk ik dat er nog steeds wat balsem op mijn lippen zit. Het blijft dus goed zitten en doet haar werk goed als ik slaap.
Overdag draag ik toch vaak lipstick, maar ik kan deze balsem ook aanbrengen onder mijn lipstick, iets droog deppen en vervolgens de lipstick aanbrengen. It works. De lipstick blijft ook goed zitten en mijn lippen worden tegelijkertijd gehydrateerd. Ik merk dan ook dat ik minder velletjes heb gedurende de dag! I love it already.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

Het lip masker van KLAVUU is verkrijgbaar bij verschillende Korean Beauty Shops. Zo is het merk te koop bij onder andere kore-beauty.com maar ook gewoon bij bol.com!

Prijs:

  • Klavuu Nourishing Care Lip Sleeping Mask €14,99

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May