Ik ben weer bijna toe aan verlenging van mijn mobiele telefoon abonnement, dat betekent een nieuwe telefoon uitkiezen! De nieuwe Oneplus 8 Pro is één van de kanshebbers. Want: Bizar goede camera, goedkoop abonnement en de keuze uit veel geheugen. Wat voor mij belangrijk is, is dat de photoshop apps die ik nu gebruik ook gebruikt kunnen worden op mijn nieuwe telefoon.

WAT IS BELANGRIJK BIJ HET KIEZEN VAN EEN TELEFOON

Om het alvast van tevoren gezegd te hebben, dit artikel is gebaseerd op mijn mening en smaak. Als ik een nieuwe telefoon mag uitkiezen kijk ik naar specifieke dingen die ik belangrijk vind bij een mobiele telefoon.
Zoals je begrijpt is de mobiele telefoon voor mij zeer belangrijk als het gaat om de camera en de foto bewerking opties.
Wanneer we het hebben over de foto bewerking opties download ik vooral apps, deze komen later aan bod.
De camera en haar functies zijn voor mij het allerbelangrijkst. Want instagram = foto’s en die foto’s moeten mooi zijn.
De Oneplus 8 Pro heeft een geweldige camera met maar liefst 3 camera’s aan de achterkant. Als je een beetje technisch bent dan weet je dat een diafragma van f/1.78 een musthave is voor onder andere portret- en productfoto’s.
Simpel gezegd zorgt het diafragma ervoor dat de achtergrond wordt geblurd terwijl hetgeen dat je fotografeert mooi scherp wordt.

FOTO BEWERKING APPS

Het bewerken van je foto’s kun je op je telefoon zelf doen met het bewerkingsprogramma dat hoort bij de telefoon. Hier kom je echt al een heel eind mee. Zo kun je verschillende filters gebruiken, de foto snijden, croppen of inzoomen.
Maar wil je nu echt een uitgebreid foto bewerking programma dan heb je photoshop apps nodig.
Ik heb eerder al een artikel geschreven over het bewerken van je foto’s met de iPhone, maar dit is al een tijd geleden en er zijn inmiddels nog betere apps verschenen.

FACETUNE

De photoshop app op nummer 1 is absoluut Facetune. Deze app zorgt voor magie en vaak ook voor catfish praktijken.
Een vetje of een pukkeltje minder is geen probleem. Je kunt je huid glad maken, je haar meer volume geven en je ogen meer laten spreken.
Deze app wordt vrijwel het meest gebruikt door influencers en grote instagrammers. Because nobody is perfect but you can create perfectness ;-).

LIGHTROOM

De volgende app staat bij mij op nummer 2. Photoshop Lightroom for Mobile.
In het begin snapte ik er helemaal niets van, als je niet getalenteerd bent met photoshop dan is het vrij lastig. Maar tegenwoordig schieten de Lightroom presets uit de grond als paddestoelen.
Mijn Instagram foto’s zijn allemaal bewerkt met presets die ik heb gekocht of gedownload. Ik zal binnenkort wel een artikel wijden aan mijn favoriete presets als jullie daar interesse in hebben!
De Lightroom app is dus ook een musthave app om je foto’s mee te bewerken.

STORYCHIC

En tot slot de app waar heel veel naar wordt gevraagd. ‘Hoe maak jij je instastories zo mooi?’. Deze vraag krijg ik bijna dagelijks.
Nou mensen, dit doe ik met Storychic. Een heerlijke app waar heel veel verschillende mooie templates in staan waar je je instastory mee kunt maken.
In de app vind je verschillende templates in de categorieën van minimaal tot food en van fashion tot bewegende templates.
Dus wil jij jouw stories laten opvallen? Zorg dan dat je deze app hebt gedownload!

WAAR DOWNLOAD IK DEZE APPS?

De bovenstaande apps zijn allemaal te downloaden via de Google Play Store voor Androids of de App Store voor iPhone.
Have Fun!!

 

$

May