Als jij je haar verft dan ken je het probleem van uitgroei of van doffe kleuren in niet glanzende lokken. De Wella Insta Recharge zorgt ervoor dat je geen uitgroei meer hebt en de Color Fresh geeft je haar weer een mooie boost. Kijk snel even verder.

WELLA

Wella bestaat al 130 jaar!! Het merk is opgericht door Franz Ströher en begon met het maken van tule, de basis van pruiken. In de jaren die volgden heeft het merk verschillende technologieën ontwikkeld in haarproducten en had zelfs haar eigen tools zoals haardrogers met motors. Een pionier dus op het gebied van haarverzorging.
Tegenwoordig is het merk niet meer weg te denken in de salons maar ook kun je het merk vinden bij de drogisterijen.

WELLA INSTA RECHARGE

Laten we beginnen met het product waar ik het meest nieuwsgierig naar ben. De Wella Insta Recharge. Deze is verkrijgbaar in de kleuren: Blond, Licht Blond, Bruin, Licht Bruin en Zwart.
De Root Concealer biedt een tijdelijke oplossing als je uitgroei hebt.
De toegevoegde mineralen en kleurpigmenten hechten zich direct aan het haar en niet aan de huid (hey, I love this). Gebruik van de Insta Recharge laat daarnaast de haarbos voller ogen én je kunt het gebruiken voor je wenkbrauwen. Big win dus.

Zelf ken ik het principe al maar deed ik dit voorheen met oogschaduw. Funny thing, de oogschaduw hecht ook aan de huid. De Wella Insta Recharge doet dat niet en pakt echt de haren aan. Dat is al een heel groot voordeel.
Ik heb de foto’s iets overbelicht zodat je het kwastje en de poeder goed kunt zien, de kleur van mijn palette is namelijke zwart.
Het is heel gemakkelijk in gebruik en hecht meteen goed aan het haar en niet aan de huid. Het kwastje heeft twee kanten, een zachte kwast en een wat hardere punt voor de moeilijke plekjes. Ik ben er héél tevreden over, werkt als een tierelier.

COLOR FRESH

Wil je niet alleen de uitgroei tussen de kappersbezoeken opfrissen maar het hele haar? Dan is de Wella Color Fresh een mooie product om te gebruiken.
Het is een semi-permanente kleuring dat het haar direct opfrist. De Color Fresh haalt de haarkleur weer naar de oppervlakte en geeft het dus direct een boost.

Verder bevat de kleuring verzorgende ingrediënten en heeft het een zachte pH-waarde zodat het lief is voor je haar. Nog liever omdat het geen ammonia bevat.
Helaas kan ik het product niet uitproberen omdat ik onverwachts mijn haar blonder heb geverfd en de Color Fresh een donkere kleur is.
Ik ga binnenkort wel de goede kleur halen want er zijn ontzettend veel verschillende tinten verkrijgbaar.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

Wella is vrijwel overal verkrijgbaar. Bij kapsalons maar ook in drogisterijen en online. Onder andere John Beerens verkoop het merk.

Prijzen:

  • Wella Insta Recharge €30
  • Wella Color Fresh €19

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May