Of je nu lenzen nodig hebt of niet, je kunt altijd een beetje afwisselen met je oogkleur. De kleurlenzen die ik in dit artikel laat zien zijn verkrijgbaar bij Lentiamo en hebben een mooie diepgroene kleur. Klik even op ‘Lees verder’ en dan laat ik je er alles over zien. Inclusief hoe de lenzen er bij mij uitzien.

LENTIAMO

Lentiamo is dé website voor (zonne-)brillen en lenzen. Vrijwel alle merken die er toe doen zijn te koop. Om een kort rijtje op te sommen verkopen zij onder andere zonnebrillen van Ray Ban, Gucci, Marc Jacobs, Michael Kors, Prada en Polaroid.
Ben je op zoek naar een bepaald merk lenzen? Dan kun je onder andere kiezen uit Acuvue, Biofinity. Purevision, Clarity en Biomedics.
Uiteraard kun je alle gewone brillen en lenzen zonder, maar ook in je eigen sterkte bestellen.
Naast brillen en lenzen verkopen ze ook lenzenvloeistof, opbergdoosjes en oogdruppels.
Kortom, dé webwinkel voor je ogen!
Goed om te weten: Declaratie is mogelijk.

KLEURLENZEN

Het leek mij leuk om weer eens kleurlenzen te proberen. Ik koos de Freshlook Colorblends maandlenzen. Deze lenzen zijn in maar liefst 12 kleuren verkrijgbaar. Van paars tot hazelbruin en van knalgroen tot diepblauw.
De kleur die ik heb uitgekozen is Gemstone Green, de felgroene variant.
Het zijn zachte lenzen met een UV-filter dat het hoornvlies beschermt tegen UV-straling. Voor meer informatie kun je de website bezoeken.

Ik heb vaker kleurlenzen gebruikt en vind het dus heel belangrijk dat een dergelijke lens er natuurlijk uitziet.
Op de foto hierboven rechts, kun je duidelijk zien dat de lens een natuurlijke kleur heeft met minuscule lijntjes die ervoor zorgen dat het een heel natuurlijke uitstraling heeft wanneer ze gedragen worden.
Voor mij is dit punt het belangrijkst en ik moet zeggen dat de Freshlook Colorblends hier goed op scoort.
Qua draagbaarheid vind ik ze ook prettig. Geen donkere lijnen waardoor ik soms wazig zie en ik voel ze vrijwel niet zitten (ik ben overigens gewend aan lenzen).

Boven: Het oog aan de linkerkant is de Gemstone Green Freshlook Colorblends lens.
Onder: Hier draag ik de lenzen in beide ogen.

LENZENVLOEISTOF

Niet onbelangrijk is de lenzenvloeistof. Wat ik ontzettend handig vind aan de Solunate Multi-Purpose is dat een contactlenzen bakje in de fles is verwerkt! Je zou denken dat je daar ook voor betaalt maar niets is minder waar. De prijs is echt laag. Voor €9.99 heb je al een fles van 400ml.
De vloeistof bevat hyaluronzuur en zorgt voor het desinfecteren, spoelen en bewaren van zachte lenzen. Ook helpt deze vloeistof bij geïrriteerde en droge ogen.

Het lenzendoosje in de fles vind ik ideaal! Niet alleen voor thuis maar ook om mee te nemen. Ik ga volgende week op vakantie en dan is een fles als deze super handig. Nooit meer zoeken naar je doosje!

Ben je nu ook benieuwd geworden naar de kleurlenzen, de vloeistof of wil je een toffe zonnebril shoppen? Neem dan een kijkje op de website!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

De lenzen, vloeistof en alle andere producten in dit artikel zijn verkrijgbaar bij Lentiamo.nl.

En ik heb goed nieuws! Ik mag jou korting geven op je eerste bestelling op alle contactlenzen en/of vloeistof met de code MAYCATE10. Deze code is geldig tot en met 8 juli 2021 en is geldig voor 10% korting!

Prijzen:

  • Freshlook Colorblends kleurlenzen €18.95 (maandlenzen)
  • Solunate Multi-Purpose lenzenvloeistof met doosje €9.99 (400ml)

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review $

May