Ik heb er inmiddels alweer drie. En dat is niet voor niks. De Beauty Pillow is voor mij namelijk dé uitkomst om mijn haar en huid mooi te houden terwijl ik slaap. In dit artikel staat precies waarom het fijn is en wat de nadelen zijn.

BEAUTY PILLOW

Beauty Pillow is het merk waar je vast wel van hebt gehoord. In 2013 werd dit pareltje geïntroduceerd en is eigenlijk niet meer weg te denken uit de beauty wereld.
Niet alleen zorgt een satijnen kussensloop voor een gevoel van luxe en zachtheid, maar heeft het ook veel beauty voordelen.

 • Zorgt voor een gladde huid

 • Voorkomt slaapvouwen

 • Verfijnt rimpeltjes

 • Bestrijdt onzuiverheden

 • Kalmeert een vurige huid

 • Het haar blijft beter in model

 • Voorkomt gespleten haarpunten

 • Geen klitten en pluis meer

 • Vermindert vet haar

 • Intensievere werking van huid- en haarproducten

 • Behoud van haar- en wimperextensions

 • Mooier resultaat van PMU-behandelingen

 • Werkt verkoelend

 • Is anti-allergeen tegen huisstofmijt

 • Kortom, een musthave voor huid en haar! – Beautypillow.nl

Wat echt ontzettend fijn is aan een satijnen kussen is dat deze (zeker de witte) gewassen kan worden tot 60 graden én in de droger kan. Dit kan namelijk niet met een zijden kussensloop. Geloof me, dat weet ik. I did this before…

De Beauty Pillow heb ik al jaren en ik moet zeggen dat het echt werkt. Mijn huid is niet gekreukt ’s morgens en ik kan mij best voorstellen dat je hierdoor ook de kans op rimpels vermindert.
Vooral mijn haar is een stuk gladder in de ochtend na het slapen op dit kussensloop. Minder klitten en vooral geen pluis. Heerlijk!
Ik moet zeggen dat ik het slapen op satijn niet echt mega fijn vind het is glad en kan koud aanvoelen. Dat is een persoonlijke voorkeur denk ik. Ik vind katoen gewoon heerlijk om op te slapen. Dus dat is voor mij het enige minpuntje. Het weegt overigens niet op tegen alle voordelen.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

Natuurlijk zijn de kussenslopen te koop bij de officiële webshop van Beauty Pillow. Trouwens ook super leuk dat je dekbed overtrekken kunt bestellen van satijn. Dan maak je het helemaal af qua luxe gevoel!

Prijs:

 • Beauty Pillow 60×70 €23.95

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May