Charlotte Tilbury behoort tot wel één van mijn favoriete make-up merken. Zo ook het Cheek to Chic palette. Een prachtige blush verkrijgbaar in verschillende tinten. Kijk je mee?

CHARLOTTE TILBURY

De naam van het merk is ook de oprichtster van het merk; Charlotte Tilbury. Een prachtige dame trouwens! Haar missie is om iedere vrouw de mooiste versie van zichzelf te kunnen laten zijn. Love it.
Van oorsprong is Charlotte visagiste en heeft dan ook de nodige ervaring in de make-up wereld. Zo heeft ze haar merk dan ook opgericht, door de ervaring weet zij welke producten een vrouw mooi maken en wat het meest fijne is om te gebruiken. Een merk dat tot één van mijn persoonlijk favoriete merken hoort. Charlotte Tilbury.. Zucht..
Oh en by the way, Charlotte Tilbury test niet op dieren! Meer artikels van het merk kun je hier vinden.

CHEEK TO CHIC BLUSH

Deze blush gebruik ik vrijwel altijd wanneer ik make-up draag. Het is namelijk een heel subtiele maar goed gepigmenteerde blush die mijn gezicht net even dat extra’s geeft.
Cheek to Chic bestaat uit twee kleuren poeders die een kus van kleur aan je wangen zal geven. De blush bevat lichtgevende gouden vlekjes waardoor het ook nog eens een mooie glow creëert.
De Bijenkorf vertelt het volgende over de blush:

– Light Flex-technologie reflecteert het licht voor een stralende teint.
– Kleurrijke pigmenten worden door fijngemalen parels gerold om zo een ​​mooiere huid te
creëren met een uitstekende blendbaarheid en perfecte kleuruniformiteit.
– Het geheim voor schitterende, net gekuste wangen wordt teruggebracht naar een tweestaps ritueel ‘Swish & Glow’ voor iedere keer een perfecte schitterende glow.
– De formule is geschikt voor de perfecte, gezonde, gelijkmatige glans.
– Universele flatterende kleuren voor iedereen van 18-80 jaar.
– Vrij van parabenen.

Deze blush is de kleur ‘Ecstacy’. Een prachtige peachy kleur met roze/gouden tinten in het midden. Ik hou zelf van de peachy-achtige kleuren blush omdat dat juist een mooie glowy en zomer-achtige look geeft. Te roze vind ik altijd net niet mooi, het wordt dan onnatuurlijk. Deze tint geeft juist een heel natuurlijke finish met een lichte glow.
Je kunt de kleur opbouwen door de poeder meerdere keren aan te brengen op de wangen maar voor mij is één keer absoluut genoeg.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

De producten van Charlotte Tilbury zijn allemaal te koop bij de Bijenkorf. Online, maar natuurlijk ook in de winkel waar je overal aan kan snuffelen en ook kan proberen en voelen.
Happy shopping babes!

Prijs:

  • Cheek to Chic Blush €39

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May