Een fijne en een goede basis voor de make-up. De Clarins Everlasting Foundation heeft een optimale dekking tot wel 24 uur. Oké, dat kennen we inmiddels wel. Maar deze foundation heeft natuurlijke ingrediënten! Lees snel verder en bekijk ook mijn voor- en nafoto’s!

CLARINS

Clarins is een heerlijk merk dat van oorsprong uit Frankrijk komt. Het staat bekend om een luxueus en high-end merk dat huidverzorging, make-up en parfum ontwikkeld.
Clarins is een familie bedrijf (zo leuk altijd om te horen) en werd in 1954 opgericht door de student Jacques Courtin-Clarins. Nog niet eens zo heel lang geleden is deze meneer overleden, in 2007 namelijk. Zijn zoon Christian Courtin-Clarins heeft het stokje overgenomen waardoor het merk precies hetzelfde blijft zoals zijn vader dat zou willen. Luxe, kwaliteit en exclusiviteit.
Clarins staat er bekend om dat de producten worden gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals planten. Daardoor zullen de producten dus nooit zorgen voor een geïrriteerde huid of allergieën. Zelfs de meest gevoelige huid vind Clarins fijn!
Benieuwd naar eerdere reviews/video’s over de producten van het merk? Die vind je hier.

EVERLASTING FOUNDATION

Ik ben gek op een goede foundation die de huid goed dekt maar geen cakey effect geeft.
De Everlasting Foundation is er zo eentje. Het is een long-wearing foundation die belooft alle uitdagingen maar liefst 24 uur aangaat. Zoals ik al aangaf bevat deze foundation natuurlijke ingrediënten, zo is het rijk aan extracten vanuit bamboesap gewonnen poeder, quinoa, suikers uit haver en een plantaardige micro patch die het water aan het oppervlak bindt waarbij dehydratatie voorkomen wordt.
De foundation heeft een lichte structuur en smelt daarom samen met de huid terwijl het alle imperfecties, roodheid of wijnvlekken bedekt.

Zoals je hierboven kunt zien dekt de foundation inderdaad heel erg goed. Dekkende foundations zijn bij mij ook vaak cakey foundations. Maar deze heeft dat inderdaad niet!
Het voelt als een hydraterende crème aan en ruikt ook erg lekker. Na het aanbrengen voelt de foundation totaal niet droog aan en creast deze ook niet in de lijntjes.
Ik poeder de foundation wel wat af want het heeft geen matterende werking, maar voor een mooie dewy look hoef je het in principe niet af te poederen.
Ik ben absoluut een fan van deze foundation!

EVERLASTING CONCEALER

Wat is een foundation zonder concealer? Clarins heeft natuurlijk ook de Everlasting Concealer. Net zoals de foundation kan deze dekkende concealer alle uitdagingen aan. Ook de concealer bevat natuurlijke ingrediënten want is rijk aan escine van wilde kastanje uit India, quinoa en suiker uit haver, bedekt kringen en laat uw oogopslag stralen. Klinkt goed!

Wanneer ik foundation gebruik, heb ik ook áltijd een concealer. Deze gebruik ik onder mijn ogen om de donkere kringen weg te werken en een wat helderdere uitstraling te krijgen, maar ook om plekjes weg te werken.
Deze concealer is erg dekkend en dat vind ik fijn! Werkt dus ontzettend goed om verkleuringen te maskeren. Het is een lichte structuur en creast daarom ook niet in de lijntjes. Het is prettig aan te brengen met de vingers, een kwastje of een make-up spons.

BEFORE & AFTER

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

Clarins is onder andere verkrijgbaar bij Douglas. De foundation is verkrijgbaar in maar liefst 12 tinten en de concealer in 6 tinten.

Prijzen:

  • Everlasting Foundation – €34.42 (30ml)
  • Everlasting Concealer – €22.19 (12ml)

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May