Pixi Beauty heeft voor vrijwel iedere huid en ieder huidprobleem wel een lijn. Deze Vitamine C collectie is er eentje die niet alleen heerlijk ruikt, maar ook nog eens geschikt is voor vrijwel alle huidtypes.
In dit artikel vind je een Priming Oil, de UnderEye Brightener, de Lip Brightener en de Brightening Perfector. Let’s go!

PIXI BEAUTY

De aantrekkelijkheid van Pixi Beauty heeft zeker met de uitstraling te maken! Ik hou ervan. Het merk is opgericht door Petra Strand, zij heeft al 20 jaar ervaring als make-up artist en product ontwikkelaar. 10 jaar geleden begon zij met Pixi in Soho London en werd mega populair. De producten zijn namelijk lief voor je huid en geven je een ‘good night sleep’ look, zoals ze het zelf omschrijft.
De producten van Pixi Beauty bevatten allemaal natuurlijke ingrediënten en dan vooral uit de botanische hoek. I like it already! Ook is het merk uiteraard diervriendelijk!
Voor meer artikelen over dit merk kijk je hier!

VITAMINE C LIJN

De Vitamine C lijn van Pixi Beauty bestond al en heeft er nu dus 4 nieuwe musthaves bij! De +C Vit Collection. De lijn bevat skincare waarin Vitamine C als hoofdingrediënt centraal staat.
Dit ingrediënt zorgt voor onder andere het verhelderen van de huid. Omdat Vitamine C een sterke anti oxidant is heeft het veel voordelen voor de huid. Het resultaat: Een stralende en heldere huid. Waar Pixi voor staat dus: Thé Glow.
Nu maar door naar de nieuwe goodies.

PRIMING OIL

Zoals je ziet is de +C Vit Priming Oil een drie fase-olie. Het verzorgt de huid, geeft het energie en balanceert de huid.
De Olie gebruik je na je skincare routine en vóór je make-up, vandaar de benaming ‘Priming’. De olie absorbeert snel en hydrateert de huid onmiddellijk. Doordat het een lichtgewicht formule is voelt het niet alsof je iets op je gezicht hebt aangebracht. Uiteraard is de olie parabenen-vrij en niet getest op dieren.

Ik ben gek op olie. Vooral de olie die ik in de avond aanbreng op mijn gezicht. Dit is een totaal andere olie. Het maakt de huid namelijk niet ‘oily’. Het is juist een zijdezachte olie die heerlijk ruikt en fijn aanbrengt op de huid. Het is inderdaad prettig om het voor je make-up aan te brengen.
Normaal zou ik nooit een olie voor mijn make-up aanbrengen omdat de make-up er zogezegd anders ‘afglijdt’. Not with this one! Ik ben absoluut een fan van deze +C Vit Priming Oil! Tip: Eerst even schudden voor gebruik.

UNDER EYE BRIGHTENER

De +C Vit Undereye Brightener blurs de huid onder de ogen en geeft je direct een verfrissende en ‘wakkere’ look.
De Brightener bevat ingrediënten die zorgen voor het verzachten en het energie geven van de huid. Het wordt ook wel als een goede basis voor de concealer gezien. Natuurlijk weer parabenen-vrij en niet getest op dieren!

Sinds ik de 35 ben gepasseerd merk ik dat de huid onder mijn ogen dunner wordt. Dit betekent dat de kleur donkerder wordt. Jammer. Maar daarvoor is dit dus een perfect product. Althans dat claimt Pixi Beauty.
De kleur van de Brightener is rood/oranje-achtig dit neutraliseert de donkere kleur onder de ogen. Voor mij is dit niet genoeg, aangezien ik gewend ben om een goed dekkende concealer te gebruiken. Maar om het als basis te gebruiken vóórdat ik mijn concealer op doe is het inderdaad een super fijn product! De donkere kleur wordt goed geneutraliseerd en is voor een natural look ook goed te gebruiken zonder concealer.

LIP BRIGHTENER

Droge lippen? Zeker in deze tijd van het jaar! De +C Vit Lip Brightener is een lippenbalsem waarin Vitamine C is verwerkt en wordt omschreven als super verzorgend. De balsem geeft een mooie subtiele glans aan de lippen en is een lichtgewicht product waardoor het prettig aanvoelt op de lippen.

Om heel eerlijk te zijn vind ik veel lippenbalsems hetzelfde. Zo is het ook niet anders met deze. Heel speciaal is het namelijk niet. Het is een fijne balsem, daar niet van. En de Vitamine C zorgt inderdaad voor verzorging van de huid. Maar ik ben echt een lipstick drager en de lippenbalsems komen bij mij nooit op. Mocht je echt een lippenbalsem freak zijn is het misschien wel fijn. Het bevat namelijk géén parabenen en is niet op dieren getest.

BRIGHTENING PERFECTOR

Tot slot de +C Vit Brightening Perfector. Het ‘blurt’ de huid en geeft het tegelijkertijd een mooie glow. Deze ‘lotion’ laat ik maar zeggen, kan gebruikt worden met en zonder make-up. Het werkt tone correctend, het blurred imperfecties en verheldert de huid.
Uiteraard ook weer parabenen-vrij en diervriendelijk.

Ik gebruik deze op beide manieren. Op mijn ‘make-up loze’ dag is het een fijn product omdat het de huid net iets mooier maakt. Maar onder mijn make-up geeft dat net dat beetje extra dat mijn foundation helpt om perfect aangebracht te worden.
Zoals je ziet verandert de kleur van de crème naar je huidtint. Hierdoor is het dan ook geschikt voor vrijwel alle huidtinten. Het doet me een beetje denken een een CC Cream. Volgens mij is dat het ook gewoon, maar dan met een lekkere shot Vitamine C erin.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

Voor het merk hoef je niet meer in het buitenland te shoppen! Tegenwoordig verkoopt Babassu namelijk Pixi Beauty in de winkels maar ook op de webshop. En uiteraard de Bijenkorf en Zalando kunnen niet achterblijven! Hier vind je het merk inmiddels ook.
Ze hebben een groot aanbod maar nog niet alles. Voor het hele aanbod kijk je op de website van Pixi zelf.

PRIJZEN:

  • +C Vit Priming Oil €31
  • + C Vit UnderEye Brightener €21
  • +C Vit Lip Brightener €12
  • +C Vit Brightenening Perfector €18

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May