Vorige week heb ik een bestelling geplaatst bij Mostert Juweliers. Een prachtige rosé gouden ring met een amethist. De steen heeft ook een speciale betekenis voor mij. In dit artikel laat ik je de ring zien en wat een amethist precies doet en waar deze goed voor is.

MOSTERT JUWELIERS

First of all wat korte informatie over Mostert Juweliers. Deze ring heb ik via de webshop van deze juwelier besteld.
Zij hebben in Nederland maar liefst zes fysieke winkels en kun je uiteraard terecht bij de webshop. Hier hebben zij een groot aanbod sieraden, voor de iets kleinere portemonnee tot de echte diamanten sieraden. Oorbellen, armbanden, kettingen, ringen, horloges, bedels en gepersonaliseerde sieraden zijn hier allemaal te vinden. Kijk dus snel even op de website.

ROSÉ GOUDEN RING MET AMETHIST

De ring zelf is een prachtig rosé gouden ring met een 14-karaat gehalte. Zoals je ziet is de amethist steen een mooi paarse kleur waardoor de ring opvalt en een heel mooie accessoire is voor aan de vinger.
De edelsteen glinstert prachtig en is zo geslepen dat het een mooie lichtweerkaatsing heeft. Zeker in zonlicht is het een plaatje om te zien!

AMETHIST

Ik heb bewust voor de amethist edelsteen gekozen. Voor mij is deze steen namelijk speciaal. Ik ben vaak erg druk in mijn hoofd en heb zelfs een angststoornis. De amethist staat bekent om het geven van innerlijke rust, kalmte en evenwicht. De steen zou helpen bij angsten en is een zeer goede meditatie steen.
In sommige culturen wordt de amethist gebruikt tegen nachtmerries (innerlijke rust). In andere culturen tegen een kater (vanwege de zuiverende werking).
Geloof ik echt in de werking van edelstenen? Ik weet het niet helemaal. Maar baat het niet dan schaadt het niet. Ik behang mezelf niet met allerlei edelstenen maar een ring zoals deze met een mooie amethist erin is toch wel iets meer dan alleen een prachtig sieraad!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

Bij Mostert Juweliers zijn verschillende sieraden verkrijgbaar. Zoals mijn ring in rosé goud, maar ook zilver, goud, platina en verschillende edelstenen en/of diamanten (of zonder edelsteen).
Diamonds are forever, maar edelstenen ook 🙂

Prijs:

  • Rosé gouden ring met amethist €424 (gratis verzending)

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.
Disclaimer

May