2 jaar geleden was ik bij de lancering van het eerste Queen Tarzi oogschaduw palette. Het tweede is nu een feit: GRL PWR is een mini palette dat draagbaarder is. Denk aan: meer earthy/nude tones en geschikt voor alle huidtypes en tinten! Kijk je mee?

QUEEN TARZI

Queen Tarzi begon als Lashqueen en had in de eerste plaats alleen mink lashes. Zonder te weten hoe deze lashes gemaakt worden (hier kun je daar een artikel over lezen). Toen zij zag hoe de wimpers worden gemaakt besloot ze om nooit meer mink te gebruiken. Yay to Queen Tarzi! Mijn vorige artikel over dit merk bevat meer informatie, die kun je hier lezen. Let op, toen was de naam dus nog Lashqueen.

Alle wimpers zijn synthetisch maar dat zou je niet zeggen

Alle wimpers zijn dus synthetisch maar daar merk je niets van, want ze zijn superzacht. Het uiterlijk van de doosjes zijn ook prachtig!! Ondertussen is Manizha (de eigenaresse) gegroeid tot een ware make-up queen. Want naast de sponzen zijn er alweer nieuwe producten gelanceerd! De Royal Liner en, waar dit artikel over gaat, het GRL PWR oogschaduw palette!

GRL PWR

Het nieuwe palette van Queen Tarzi is GRL PWR. Dit palette bevat maar liefst 12 kleuren die ‘boterzacht’ worden genoemd.
In het palette vind je niet alleen matte tinten, maar ook mooie glitters en foils. Perfect voor de afwerking!
De pigmentatie is alles overtreffend en de poeders zijn makkelijk te blenden. Uiteraard cruelty free.
De verpakking zelf vind ik fantastisch! Een lekker divers clubje dames zoals het in het echte leven ook is. Het palette is namelijk voor iedereen en ik hou ervan!

Ik was van Queen Tarzi al gewend dat ze hoogwaardige producten hebben. De oogschaduw vind ik niet alleen prachtig, de kwaliteit is ook erg goed.
Zo hebben de poeders totaal geen fall-out, zijn ze inderdaad zeer goed gepigmenteerd en zijn ze makkelijk met elkaar te blenden voor de perfecte look. Of je nu make-up artist bent of niet, je kunt hier sowieso mee werken.
De tinten vind ik ook heel mooi, ik ben echt van de nude/earthy tones en die vind je in dit palette. Zoals je hieronder ziet heb ik de nude tones uit het palette gebruikt voor een warme look. Op het ooglid heb ik wat foil aangebracht.

Dit brengt me meteen naar de nieuwe lashes. Op de tweede foto draag ik deze namelijk. De Alina lashes zijn absoluut mijn favorieten!
Ik houd van een natuurlijke lash maar met een goede whispie, zodat het oog een soort cateye vormt. Dat doet deze wimper perfect.
Je kunt deze gebruiken voor een daily look, maar met een lekkere eyeliner en goede oogschaduw kun je ze zeker ook gebruiken voor een wat heftigere look!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

QueenTarzi is verkrijgbaar bij verschillende verkooppunten. Zo kun je terecht bij Boozyshop, Ici Paris XL en de webshop van QueenTarzi zelf.

Prijs:

  • GRL PWR Palette €39.99
  • Alina Lashes €19.99

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review + affilliate

May