Korean Skincare is tegenwoordig helemaal bekend aan het worden in Nederland. En dat is heel fijn! Een mooi merk is bijvoorbeeld Whamisa. De flacons zijn al prachtig, maar wat doet het met mijn huid? Dat zie je in dit artikel!

WHAMISA

Whamisa wordt omschreven als een innovatief Koreaans huidverzorgingsmerk. Ik had niet anders verwacht dan dat ze lekker clean beauty zijn. Ze zijn volgens eigen zeggen namelijk pioniers in Skincare fermenatation technologie, Natural Preservation en Botanical Formulas.

Uiteraard testen ze niet op dieren en zijn de meeste producten vegan of vegetarisch! En natuurlijk zijn ze ook gecertificeerd.
Whamisa is in Nederland verkrijgbaar bij Coos Cosmetics.

FLOWERS CLEANSING OIL

Ik start met de Whamisa Organics Flower Cleansing Oil. Als het goed is begin en eindig je je dag namelijk met het reinigen van je gezicht en is het belangrijk om een goede reiniger te gebruiken.
Ik ben gek van oliën, ze voelen niet alleen heerlijk aan, ruiken heel lekker maar verwijderen écht alles. Ook je SPF. En dat doen veel reinigingsproducten niet.
Deze olie zorgt ervoor dat de poriën minder zichtbaar worden doordat het de poriën diep reinigt.
Het bevat botanische oliën zoals hazelnoot, avocado en kamille. Ook bevat het gefermenteerde drop wortels (gek? haha) en chrysanten extracten. Dit allemaal zorgt voor een gladde, gekalmeerde, schone en frisse huid.

GEBRUIK

Ik gebruik de olie dus in de ochtend én in de avond. Ik breng het aan op een droge huid en masseer de olie lekker goed in. Volgens het merk verwijder je de olie met een wattenschijfje. Ik vind het prettiger om het met water te verwijderen. Dat doe ik dus ook.
De olie ruikt heel lekker zacht en bloemig en voelt lekker aan. Ook na het afspoelen van mijn huid voelt mijn huid zacht en goed gehydrateerd aan. Ook verwijdert het alle make-up! Zelfs oog make-up.

FLOWERS TONER

De volgende, en mijn favoriet is de Whamisa Organics Flower Toner Deep Rich. Een toner is mega fijn om je huid voor te bereiden op de rest van je skincare routine en heeft een heleboel voordelen voor je huid. Deze toner belooft je een dewy en glowy skin te geven. I want it!
Hij is hoog geconcentreerd om intensieve hydratatie te geven aan je huid. De toner is geformuleerd met gefermenteerde botanische extracten om de huid weer op te peppen.
Het bevat onder andere haver extract, madeliefjes olie, aloë vera, argan olie en chrysanten extract. Al deze ingrediënten staan bekend om hun hydraterende en verzorgende eigenschappen.

GEBRUIK

Het allermooiste vind ik de flacon. Deze is van glas en is een plaatje om te zien. Als de toner op is ga ik hem gebruiken als een vaasje in huis!
Maar waar het om gaat is natuurlijk de ervaring. De toner heeft een fijne textuur. Normaal zijn toners vooral waterachtig, deze is wat dikker waardoor ik het fijner vind om te gebruiken. Hij ruikt ook heel lekker, ik ruik de madeliefjes denk ik vooral. Het is een zachte bloemige geur.
Ik breng de toner aan met een wattenschijfje (kan ook met de hand zelf om geen product te verspillen) en voel inderdaad meteen dat mijn huid wordt gehydrateerd. Ik vind het een heerlijke toner die ik absoluut vaak ga gebruiken! I’m a fan.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

Whamisa is verkrijgbaar bij Coos Cosmetics. Leuk voor mijn volgers. als je de code MAYCATE gebruikt bij het afrekenen krijg je ook nog eens korting!

Prijzen:

  • Whamisa Organics Flowers Cleansing Oil €39.95 (153ml)
  • Whamisa Organics Flowers Toner Deep Rich €46.95 (155ml)

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review + affiliate
Disclaimer

May