Ik heb weer een fijn MAC Cosmetics artikeltje voor jullie. Deze keer over de Powder Kiss Lipstick en de Paint Pot. Natuurlijk weer met swatches, informatie en look! Kijk snel verder!

MAC COSMETICS

Onnodig om MAC Cosmetics aan jullie voor te stellen want volgens mij kent iedereen het merk wel. Tenzij je de laatste 20 jaar echt onder een steen hebt geslapen.
MAC Cosmetics is één van de grootste make-up merken die is ontwikkeld voor en door visagisten. Inmiddels is het merk alweer jaren te koop voor de consument en hebben ze echt een mega groot aanbod. Zo is ieder product voor iedere huidkleur te krijgen, van wit tot zwart en zijn de lipsticks inmiddels ontelbaar.
Meer artikels over MAC Cosmetics vind je hier.

POWDER KISS LISPTICK

De nieuwe MAC Cosmetics Powder Kiss – Matte Reinvented is best speciaal. De lipstick is namelijk vernieuwd waardoor de formule je lippen prachtig mat maakt maar tegelijkertijd hydrateert.
Daarmee hebben ze tegelijkertijd een aantal nieuwe bold tinten uitgebracht.
Je kunt van alles met de lipstick doen: Intens of een zachte finish, donker of licht, blurred of polished. En de Powder Kiss blijft maar liefst 8 uur zitten.

Ik kende de Liquid Powder Kiss al en die vind ik echt heel fijn. Deze Powder Kiss – Matte Reinvented is net even anders maar doet inderdaad wat het zegt.
Het droogt mijn lippen niet uit, en geloof mij, ik heb extreem droge lippen momenteel. Dus big hooray voor een ultra matte lipstick die NIET uitdroogt.
De textuur vind ik ook prettig. Met de ‘punt’ van de lipstick kun je hele mooie strakke lijnen zetten. Maar als je voor het blurry effect wil gaan gebruik je de platte kant en dep je de buitenkant wat met de vingers!

PRO LONGWEAR PAINTPOT

Hierboven heb je de resultaten al gezien. Ik heb een extreem lookje gemaakt zodat de pigmentatie goed duidelijk is van de Pro Longwear Paintpot.
Er zijn nu maar liefst 24 kleuren verkrijgbaar van deze cream-to-powder oogschaduw!
De Paint Pot is super gepigmenteerd en lekker blendable waardoor je er alle kanten mee op kunt.
Het product begint als een cream wanneer je het aanbrengt en droogt op als een intense kleur die tot wel 24 uur houdt.
Ik kan je vertellen dat de paint pot alleen met oogmake-up remover weg is te halen, hij zit rotsvast.

PRIJS & VERKRIJGBAARHEID

MAC Cosmetics is natuurlijk verkrijgbaar bij Douglas.nl. Wanneer de winkels weer open zijn kun je ze ook lekker uitproberen voordat je het koopt. Een medewerker wil jou zeker wel helpen met je keuze.

Prijzen:

  • MAC Powder Kiss – Matte Reinvented €20
  • MAC Pro Longwear Paint Pot €23

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May