Ook al valt de sneeuw nu met bakken uit de lucht, pastel nagellak is altijd goed! & Other stories heeft een mega groot assortiment van lakjes. In verschillende kleuren en finishes. In dit artikel ga ik voor de pastel look, omdat ik de lente al voel aankomen ;-). Kijk je mee?

& OTHER STORIES

Ik kende het merk pas sinds kort toen ik de Riviera Postcard Collectie ontdekte. & Other Stories is een dochtermerk van H&M en is in 2012 door een aantal creatievelingen opgezet. De main focus ligt op fashion maar ze hebben ook een aantal ‘beauty’ collecties.
Ze houden ervan om verhalen te delen en deze te verwerken in hun kleding én beauty producten.
Deze keer hebben zij een prachtige Nagellak genaamd ‘Gloss’ collectie uitgebracht.

NAIL GLOSS

Het nieuwe pareltje van & Other Stories is de pastel nagellak genaamd ‘Endless Nail Gloss’.
De lakjes hebben deze naam gekregen omdat het een nagellak is met een prachtige glans en is ook nog eens long-lasting.
De Nail Gloss heeft een semi clear finish waardoor het een mooie zachte afwerking heeft. Zo kun je het als een zachte base- of topcoat gebruiken, maar is het ook ‘buildable’.
Dit betekent dat hoe meer laagjes je aanbrengt hoe dekkende de kleur wordt. Je kunt er dus alle kanten mee op!

De lakjes hebben een prettig kwastje dat fijn aanbrengt. Ook droogt het vrij snel waardoor je niet te lang hoeft te wachten om een nieuw laagje aan te brengen.
Ik wil graag een foto van mijn nagels laten zien met het lakje op maar momenteel zijn mijn nagels zo afschuwelijk (lockdown) zodat de lak ook niet mooi zal uitkomen.
Maar binnenkort ga ik er eentje plaatsen op mijn Instagram. Even wachten dus tot de nagels weer een beurtje hebben gehad ;-).

De kleurtjes zijn in ieder geval echt prachtig en geven me meteen een lente gevoel. Ook al sneeuwt het nu als een gek buiten, laat de lente maar komen!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

& Other Stories heeft fysieke winkels. Deze kun je vinden in onder andere Amsterdam en Utrecht. Je kunt de producten ook gewoon online bestellen via de webshop van & Other Stories.

Prijzen:

De lakjes zijn in veel verschillende finishes en kleuren verkrijgbaar. Voor €7 heb je al zo een heerlijke pastel nagellak (of andere kleuren natuurlijk).

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May