Melanie, Robin en Liset zijn de vaste gastbloggers van Maycate.com. Natuurlijk stellen zij zich aan jullie voor!

MELANIE

Hey Hallo!

Ik ben Melanie, een van de nieuwe gastbloggers op maycate.com!

Ik ben nieuw in het bloggen maar het is zeker iets wat mij heel erg leuk lijkt. Ik ben vooral bezig met mijn instagram, mijn school en werk en nu zal ik ook af en toe wat bloggen hier!

Van mij kun je nieuwe producten vanuit de US verwachten!

Wat je van mij vooral zou kunnen verwachten zijn reviews over nieuwe producten vanuit de US!

Ik hoop dat jullie er net zo naar uitkijken als dat ik dat doe!

Liefs,

Melanie

Instagram: instagram

ROBIN

Hi ladies,

Ik ben Robin, 26 jaar en woon samen met mijn vriend, kat en dochtertje Maeve van 1,5 in het altijd gezellige Brabant.
Creativiteit is mij al jong met de paplepel in gegoten. Ik ben afgestuurd als Interieur Adviseur. En heb een jaartje Allround Styling gestudeerd aan Academie Artemis. Was ik niet bezig met het interieur van mijn slaapkamer veranderen dan was het wel met bloggen, make-up, youtube of fotografie.

Bloggen, Make-up, Youtube en Fotografie zijn mijn passies

Ik ben dol op beauty, fashion, styling en foto’s maken. Instagram en mijn blog zijn dan ook echt mijn uitlaatklep en mijn passie. Mijn gezin is mijn alles hier krijg ik ook zoveel inspiratie door.
Toen May Cate liet weten dat ze een gastblogger zocht twijfelde ik geen moment op me op te geven. Ik vind het dan ook een groot compliment dat ik vanaf nu 2x in de maand voor jullie producten mag gaan reviewen.

Hopelijk zijn jullie net zo enthousiast als ik. Je kunt me vinden op Instagram @thepastelsuitcase en mijn blog is http://www.thepastelsuitcase.com.

Liefs,
Robin

LISET

Hallo! Ontzettend leuk dat ik me hier mag voorstellen.
Ik ben Liset, 34 jaar en kom uit het hoge noorden; uit Friesland om precies te zijn. Mijn grote passies zijn schrijven, fotograferen en natuurlijk mijn interesse in beauty en fashion. Niet zo verwonderlijk dat ik dan ook alweer vijf jaar blog op mijn eigen site http://www.beautydagboek.com.

Uitgebreide reviews, en make-up looks kun je van Liset verwachten!

Naast het bloggen ben ik ook moeder van twee kids; een jongen en een meisje. Extra leuk vind ik het dat ik May mag komen versterken met de artikelen die ik voor haar ga schrijven en ik kan niet wachten totdat ik mijn eerste blogpost hier mag plaatsen.
Wat je van mij kunt verwachten? Uitgebreide reviews, make-uplooks, duidelijke foto’s en hopelijk veel leesplezier!

Veel liefs, Liset

 

Bloglovin: Beauty Dagboek
Instagram: @Beautydagboek