Ik HOU van lipsticks. Bijna elke kleur die bestaat ligt in mijn lipsticklaatje.
De nude tinten en de lichtere pastelkleuren zijn altijd mijn favoriet. Nu moet ik eerlijk toegeven dat ik vaak een lipstick koop waarvan ik de kleur prachtig vind, maar dat ik niet zozeer kijk naar welke kleur goed bij mijn huidtype past.
Hiervoor heb ik een handig plaatje ontdekt, deze geeft precies per huidtype aan welke kleur lipstick past bij jou:

MAC is wel mijn all time favorate merk, ik ontdekte dit merk omdat mijn vriendinnetje werkt voor MAC en zij heeft mij enkele jaren terug kennis laten maken met dit awesome merk make-up. Tot voor kort was ‘Please me’ mijn favo maar laatst kwam mijn moeder met de lipstick ‘Kinda Sexy’ en guess what? Precies de kleur die bij mijn huidtype past! Dus ik heb de lipstick uiteraard gekocht! (Online bij MAC Cosmetics )

 

Op de onderstaande foto draag ik Kinda Sexy Matte lipstick van MAC. Ik vind hem erg mooi subtiel en kan hem dus overdag ook altijd op..

 

Daarnaast houd ik van YSL (deze heeft heel mooie nude kleurtjes in haar assortiment) en Estee Lauder (ook deze heeft prachtige nude en zachte kleurtjes in haar assortiment).
Om tot slot te eindigen met Catrice. De meest goedkope van bovenstaande maar doet zeker niet onder voor deze luxere merken.
Catrice heeft ook oneindig veel kleuren en er is keuze uit matte lipsticks tot glans en van verzorgend tot gloss.

De lipsticks die tot mijn favo’s behoren en op de foto staan zijn: 

Excuses dat ze niet zo strak zijn getekend. Het moest met links aangezien mijn andere arm covered up in tattoos is. 😉

1. Estee Lauder: Pure Color Envy ,310 Potent 2. YSL: Rouge Volupte, Frivolous Pink 3. YSL: Rouge Pur Couture, 10 Beige Tribute 4. MAC: Matte Please Me 5. MAC: Vegas Volt Amplified 6. MAC: Matte Kinda Sexy 7. MAC: Lipglass, Florabundance 8. MAC: Pro Longwear Lipcreme, Love Long Distance

 Yep, bijna allemaal nude kleurtjes. Sorry! Maar dit is toch mijn ding. Gelukkig heb ik ook felle kleuren en die zal ik binnenkort gaan reviewen!

 

May