Een beautybox, wat is dat nu precies? De beautybox april ga ik met je unboxen!
Ik hoorde hier enige tijd geleden over en ben het gaan opzoeken.
O MY GOD! Een doos met beautyproducten die iedere maand bij jou wordt bezorgd voor maar 15 euro.
Alle reviews even goed bekeken en er zit veel meer aan waarde in de doos dan 15 euro. Ik was HYSTERISCH! Dit moet.ik.hebben! 

IMG_3450.JPG

Inmiddels ben ik geabonneerd op twee verschillende beauty boxes. Vandaag ga ik het hebben over de BeautyBox april van beautybox.nl.
Een week geleden kreeg ik mijn allereerste beautybox binnen. Ik moest me inhouden om alles open te scheuren.

IMG_3400.JPGIMG_3401.PNGBEAUTYBOX APRIL

De beautybox wordt in een mooie stijlvolle doos bezorgd. Deze doos bewaar ik want daar kan ik nog allerlei onzin in bewaren. Hartstikke handig.
Er zitten 5 producten in de beautybox. Fijne producten, dat zeker. Producten die ik zelf misschien niet zo snel zal kopen, op de deodorant van Rexona na want die koop ik zelf ook. Scheelt weer.

IMG_3402.PNG
IMG_3403.PNG

Wat zat er in de Beautybox?

IMG_3451.PNG

Een litteken créme van DRS. Hans Schreuder, full size ter waarde van €34 (inclusief kortingscode voor de webshop). Misschien een fijn product. Ik heb niet heel erg veel littekens maar wel wat kleintjes in mijn gezicht van mijn vroegere acné. Ik ga het uitproberen! Voor een echte review kom ik later terug want na één dag zijn littekens natuurlijk niet opeens minder.
IMG_3460.JPG
Een terracotta eyeshadow van Golden Rosé full size ter waarde van €11,95. Niet geheel mijn kleur. Voor mij iets te donker dacht ik toen ik het zag. Niets is minder waar want de poeder is heel subtiel. Deze kan ik zeker gebruiken. Er zit een glitter in die ook goed zichtbaar is op de huid (helaas is dit op de foto minder zichtbaar).
IMG_3455.JPG
IMG_3454.JPG
Rexona Maximum Protection deodorant (full size) ter waarde van €7,11. Oké dit is fijn want dit is één van mijn favo deodorants. Het is een créme die je aanbrengt door middel van een draai systeem. De créme zorgt er bij mij voor dat ik minder transpireer en ook in polyester kleding merk ik dat het goed werkt.
IMG_3459.PNG
– Herôme koningslak ter waarde van €2,99. Herôme is een fijn merk maar de kleur is niet helemaal mijn ding. Ook met koningsdag ga ik niet in het oranje uitgedost. Dus weinig kans dat ik dit product ook echt ga gebruiken.
IMG_3457.JPG
– Tanning Lotion van Anatomicals Full size product ter waarde van 8,95. Oké hier houd ik van! Ik hou van een lekker kleurtje op mijn gezicht en iets minder van overmatig zonnen en er op mijn 40e uitzien als 80.
Wat ik heel grappig vind is dat op de verpakking staat ‘Get a tan without looking like your gran’ Sorry oma (zij leest ook mee), ik wil graag op je lijken hoor!
Ik heb de lotion op mijn gezicht geprobeerd en het werkt inderdaad. Ik lijk iets bruiner maar komt tegen het oranje aan. Het is echt nét goed. De lotion laat geen sporen achter op je handen als je ze na gebruik direct wast.

IMG_3456.GIF

Eerlijk is eerlijk, ik werd niet ontzettend wild van de producten die in deze box zitten. Leuk vind ik het natuurlijk wel. Want het is net alsof je een cadeautje krijgt.

De totale waarde van de box bedraagt €65! En DAT maakt alles dus nog het leukst 🙂

Wat ik vooral leuk vind is dat je vooraf niet weet wat er in de box zit. Het is dus echt een verassing, ik ben HEEL benieuwd naar de volgende box. Misschien word ik daar wél wild van!

May