Ik vond het tijd worden voor een nieuwe winactie! Een hele leuke! Want je kunt deze 2 fijne beautytools winnen die ik zelf ook met veel plezier gebruik.   Wat valt er te winnen?
– Een Brush Egg
– De BeautyBlender dupe
Als je niet precies weet wat dit is lees dan verder!

De Beautyblender dupe: De beautyblender is een nieuw concept. Het is een spons in een eivorm (of een andere vorm) waarmee je heel makkelijk verschillende beautytricks kan toepassen.
  Zoals je ziet is het een sponsje waar je in kan knijpen.

Op het volgende plaatje kun je zien hoe je de beautyblender kan gebruiken. Namelijk voor: het aanbrengen van je foundation, het blenden van je contouring/shaping en het deppen van de lippen voor een plump effect. Wanneer je de Beautyblender gebruikt voor je foundation zorgt het voor een mooie egale maar dekkende look.
Image by: Trusper.com
Het Brush Egg: Ik kan me voorstellen dat je denkt, een brush egg? RAAR! Maar als ik het uitleg dan denk je, een brush egg! HANDIG!
Make-up kwasten moeten regelmatig worden gereinigd. Dit moet voorzichtig gebeuren en vaak was ik er lang mee bezig voordat de kwasten weer mooi schoon waren.
Deze brush egg is een tool waarmee je je kwasten perfectly clean kan krijgen in korte tijd. Ik heb een sopje gemaakt met babyshampoo en het brush egg gebruikt om mijn kwasten mee te wassen. Zie onderstaande foto’s:

Wil je kans maken op deze 2 fijne beautytools?     Je hoeft er niet veel voor te doen. Alleen het volgende:

– Like MayBeautyBlog op Facebook
– Like DEZE actiefoto op Facebook

Heel veel succes ladies!

19 juni wordt de winnares bekend gemaakt op Facebook en op MayBeautyBlog.nl. De winnares krijgt een week de tijd om te reageren. Als zij niet reageert dan verloot ik opnieuw.

May