Oh hey! My first make-up tutorial op Youtube. Ik heb een pink make-up look gemaakt met de producten van NYX Cosmetics en ik heb mijn skin basics voorbereid met de Pret & Prime set van Real Techniques. En als je de video wilt zien moet je toch echt het artikel even bekijken. Ook heb ik de producten kort gereviewd in dit artikel. Have fun!

SKIN BASICS & MAKE-UP

In de video gebruik ik de nieuwe limited edition Prep & Prime set van Real Techniques. Hiermee leg ik de basis van mijn make-up look. Het is namelijk mega belangrijk om je huid goed voor te bereiden zodat je er flawless uit kunt zien.
De make-up die ik heb gebruikt is van NYX Cosmetics. Onder de video vind je een review van de producten (ook die van Real Techniques trouwens). Have fun en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal (rechts in deze pagina).

VIDEO

REAL TECHNIQUES PREP & PRIME SET

VIDEO: PINK MAKE-UP LOOK

Hoe cool is deze set? Het is de eerste toolkit van Real Techniques voor skincare en primers. In de set vind je 4 tools om je huid voor te bereiden op je make-up look en om je foundation er flawless uit te laten zien.
De kit bevat een:

  • Domed Applicator: Een van aluminium balletje dat je onder het oog gebruikt voordat (of tijdens) je je oogcrème aanbrengt. Het balletje werkt verkoelend dat de zwelling en blauwe kringen doet verminderen.
  • Spatula: In de video gebruikte ik hem om de moisturizer mee aan te brengen. Doordat je er niet met je vingers in gaat roeren is dit hygiënischer. Ook kun je dit staafje gebruiken om de laatste restjes crème uit het potje te halen.
  • Primer Brush: Deze kwast is bedoeld om je moisturizer of primer mee aan te brengen. Hygiënisch én egaal 🙂
  • Miracle Sponge: En deze kennen we natuurlijk. De spons om je foundation mee aan te brengen. Ik hou van deze spons!

De set kost €28,95 en is al verkrijgbaar vanaf eind januari. Je kunt hem nu dus gewoon lekker kopen.De verkooppunten zijn: Wehkamp, The Make-Up Spot, Boozyshop en Beau make-up stores.

VIDEO: PINK MAKE-UP LOOK
VIDEO: PINK MAKE-UP LOOK
VIDEO: PINK MAKE-UP LOOK
VIDEO: PINK MAKE-UP LOOK

NYX COSMETICS

VIDEO: PINK MAKE-UP LOOK

De Honey Dew Me Up is een make-up primer op basis van honing. Je gebruikt hem dus vóór je foundation. De primer zorgt ervoor dat je make-up goed blijft zitten én geeft je een dewy look.
Verder zitten er superleuke gouden glitters in de primer. Meer voor de sier want ik zie ze niet terug op mijn gezicht 😉
De Honey Dew Me Up is verkrijgbaar voor €15,99

Het Love Contours All palette is een plaatje. En alles wat je nodig hebt zit erin. Bronzers, highlighters en zelfs oogschaduw & wenkbrauw kleurtjes. Nu al 1 van mijn favoriete pallets.
Ik heb in de video dit palette gebruikt om te contouren, te highlighten en mijn oogschaduw te finishes. Het palette is te koop voor ongeveer €20.

VIDEO: PINK MAKE-UP LOOK

PALETTE BROWS

VIDEO: PINK MAKE-UP LOOK
VIDEO: PINK MAKE-UP LOOK
VIDEO: PINK MAKE-UP LOOK

Werkelijk een plaatje dit blush palette. Deze Sweet Cheeks Blush Palette bevat matte blushes maar ook blushes met een shimmer. Van peachy kleurig tot roze. Ik gebruikte hem ook als oogschaduw. Kan gewoon want ze zijn goed gepigmenteerd. Een heel fijn palette vind ik!
Voor €18,95 heb je het palette zelf.

Een matte eyeliner moet je hebben vind ik. Ik vind het persoonlijk ook mooier dan een glanzende. Deze eyeliner heeft een fijn penseeltje waarmee je heel precies je eyeliner kunt aanbrengen. Droogt ook snel op!
De eyeliner zit bij mij de hele dag zonder uit te lopen. Dat is absoluut een pluspunt want bij mij lopen ze toch vaak uit.
De eyeliner kost ongeveer €5

VIDEO: PINK MAKE-UP LOOK
VIDEO: PINK MAKE-UP LOOK

Vervolgens de mascara. Een dubbele mascara zelfs. Namelijk een primer/topcoat en fibers. Ik vond de fibers echt supervreemd want je brengt gewoon pluisjes aan op je wimpers haha! Maar als je erna de topcoat aanbrengt dan zie je er dus niets meer van. De fibers zorgen voor meer volume en lengte. Ik ben er niet weg van maar valt ook niet tegen.
Dit setje kost ongeveer €13

Yay! Liquid Suede. De lippies van NYX vind ik altijd fijn. Zo ook deze suède. Een matte mooie zachtroze, bijna nude kleurige lippie die niet uitdroogt en lekker gepigmenteerd is. Brengt ook fijn aan vind ik.
Deze liquid lipstick is in verschillende kleuren te krijgen en kost €8,35

VIDEO: PINK MAKE-UP LOOK
VIDEO: PINK MAKE-UP LOOK

Tot slot de finish. Namelijk de setting spray. Dit is de Dewy Finish setting spray en zorgt obviously voor een dewy look. Voor in de zomer is deze echt perfect! Ook fijn om over je bare skin te gebruiken voor een glowy look. Zeker als je wat gebruind bent.
Doet zijn werk maar voor in de winter vind ik hem toch te dewy. Te koop voor €5,99

LOOK

VIDEO: PINK MAKE-UP LOOK
VIDEO: PINK MAKE-UP LOOK
VIDEO: PINK MAKE-UP LOOK

Hopelijk vond je de video leuk. Heb je je al geabonneerd?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May