Yay! De new Babor Make-up collectie is binnen! Het gaat om de lente/zomer look uit de lijn Age ID en heeft onder andere een nieuwe oogschaduw, lipstick en lip-olie! Benieuwd naar de kleurtjes en de look? Staan natuurlijk allemaal in het artikel!

BABOR AGE ID LENTE/ZOMER COLLECTIE 2017

NEW BABOR MAKE-UP

BABOR MAKE-UP

Ik ben echt superblij dat de zomer er weer aankomt want ik HOUD altijd zo van de lente/zomer collecties. Zachte frisse kleurtjes zijn mijn ding. Dus ik word hier altijd vrolijk van.
Babor heeft dus ook haar collectie uitgebracht en deze bevat warme en koele tinten voor de lippen en de nagels maar ook zachte glinsterkleuren voor de ogen en een frisse teint.

Ik kreeg de lip olie, de lipstick en de oogschaduw sticks om te proberen en die vind je allemaal terug hier beneden! Enjoy!

LIP OLIE

NEW BABOR MAKE-UP

We beginnen met de Lip Oil die verkrijgbaar is in drie kleuren. Namelijk de 01. Salmon, 02. Pink Magenta en de kleur 03. Pale Pink. In dit artikel vind je de kleur Pink Magenta. De lip olie kost €19 per stuk.

De lapolie is een verzorgende olie met glanseffect. Net iets minder glans dan een lipgloss maar zeker geen lipstick effect. Fijn dat het ook verzorgend werkt trouwens.
Ik vind de kleur die ik heb iets minder mooi, ik had zelf gekozen voor Salmon denk ik maar toch moet ik zeggen dat ik opkeek van het resultaat. De lip olie is goed gepigmenteerd maar geeft geen harde look. Heel fijn voor in de zomer bijvoorbeeld.

NEW BABOR MAKE-UP
NEW BABOR MAKE-UP
NEW BABOR MAKE-UP

LIPSTICK

NEW BABOR MAKE-UP

Mag ik eerst even zeggen dat ik de lipsticks van Babor altijd prachtig vind? Ik vind ze zó ontzettend mooi dat ik ze alleen daarvoor al zou kopen 😉
De Creamy Lip Colour is een lipstick verkrijgbaar in twee kleuren. Namelijk de 17. Perfect Tan en de 18. Sun Rose. De kleur in deze review is de Perfect Tan. Deze lipstick kost €23.50 per stuk.

Hier werd ik wel even wild van. Wat een mooie kleur is Perfect tan.. De naam klinkt trouwens ook al lekker vind ik. De lipstick is een beetje een nude kleur maar toch net weer niet. Hij zal inderdaad prachtig staan bij een gebruinde huid. De lipstick heeft een lichte glans finish en droogt de lippen ook niet uit vanwege het verzorgende karakter.

NEW BABOR MAKE-UP
NEW BABOR MAKE-UP

OOGSCHADUW STICKS

NEW BABOR MAKE-UP

Oke officieel heet het een Eye Shadow Pencil en is in drie kleuren verkrijgbaar. Ik heb de kleuren 07. Taupe en 09 Light Rosé. De potloden kosten €17 per stuk.
De potloden hebben een lichte glans en hebben een crème achtige structuur waardoor ze goed uit te blenden zijn.

NEW BABOR MAKE-UP
NEW BABOR MAKE-UP

Dat ze romig zijn is 1 ding dat zeker is. Ze brengen echt heel fijn en gelijkmatig aan en zijn inderdaad goed uit te blenden zonder dat je er heel snel bij hoeft te zijn.
Ook de pigmentatie is echt super. Je ziet het op de swatches hierboven. Ik moet zeggen dat ik écht heel blij wordt van deze potloden!
Je kunt de kleuren op zich gebruiken maar je kunt ze ook combineren zoals ik heb gedaan op de foto’s hieronder.

NEW BABOR MAKE-UP
NEW BABOR MAKE-UP

VERKRIJGBAARHEID

Alle Babor make-up zijn verkrijgbaar bij de webshop van Babor zelf. Vaak worden de producten in de betere schoonheidssalons aangeboden en als je wilt weten waar dan kun je dit ook vinden op hun website.

Happy shopping!

Word jij ook al blij van alle nieuwe collecties?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf
Disclaimer

May