Yes! Ik mocht weer een aantal producten proberen van het merk Sans Soucis. Hierover heb ik vaker reviews geschreven en deze keer zijn het weer pareltjes van producten! Vandaag heb ik het over een aantal huidverzorgingsproducten én make-up producten. Lees je mee?

SANS SOUCIS

Ja jullie zijn dit merk vaker tegen gekomen op mijn website. Zo schreef ik een artikel over de Deep Moist van het merk, maakte ik een video met de make-up producten, liet ik jullie de fall make-uppies zien én het winterpakket van Sans Soucis.
Ben je benieuwd naar bovenstaande? Klik op de links en je vind het artikel.

Sans Soucis is een fijn merk met veel fijne producten. Zo heeft de Deep Moist voor mijn huid echt veel goeds gedaan. Ik had hem toentertijd mee op vakantie naar Griekenland en gebruikte hem na het zonnen voor mijn gezicht. Wonderspul! Meen ik!
Deze keer heb ik weer wat huidverzorgingsproducten maar dan in de reinigingscategorie. Ook de nieuwe collectie make-up komt aan de beurt inclusief swatches. Dus sit back, relax and enjoy!

REINIGINGSPRODUCTEN

SANS SOUCIS HUID & MAKE-UP OM VAN TE HOUDEN

Wat heel belangrijk is, voor mij zelfs het belangrijkste, is de huidverzorging. Ten eerste is je huid natuurlijk iets wat je leven lang mee moet gaan en ten tweede is het dé basis voor je make-up.
Het reinigen van je huid is echt een belangrijkste stap in je huidverzorgingsroutine. Een goed gereinigde huid kan namelijk goed herstellen.
In dit artikel vind je de milk, de toner en de reinigingsfoam die ik kort met jullie ga doornemen.

CLEANSING MILK

SANS SOUCIS HUID & MAKE-UP OM VAN TE HOUDEN

De Cleansing Milk 190ml voor €15 is een reinigingsmilk met thermaal water uit Baden-Baden die de normale tot droge huid mild reinigt maar toch tot diep in de porien schoonmaakt.
De milde wasactieve substanties verwijderen op zachte wijze onzuiverheden en make-up. Verder heeft het een verfrissende werking, bevordert het het vochtgehalte en verzacht het irritatie en roodheid.
De milk gebruik ik als eerste. Ik verdeel het over mijn gezicht en ga met vochtige handen de milk inmasseren.
Ten eerste ruikt het heel lekker zacht, een fijne geur! Vind ik altijd prettig. En ook verwijdert het inderdaad een groot deel van mijn make-up.
Tot slot spoel ik de milk af en ga ik door naar de reinigingsfoam.

CLEANSING FOAM

SANS SOUCIS HUID & MAKE-UP OM VAN TE HOUDEN

De Cleansing Foam Reinigingsschuim 100ml voor €16 heeft dezelfde werking als de milk. Zacht en mild en ook de foam belooft zijdezacht aan te voelen. Het reinigt zacht en tot diep in de porien én het voorkomt onzuiverheden in de huid. Deze foam is geschikt voor ieder huidtype.
De foam is zoals je op de foto kunt zien echt een schuim. Ook deze ruikt heel lekker zoals de milk.
Wat mij opvalt is dat de foam niet minder gaat schuimen als ik het heb aangebracht. Dat merk ik vaak met producten namelijk.
Het haalt sowieso al mijn make-up eraf, ook mijn mascara wordt verwijderd en mijn huid voelt na afloop totaal niet droog aan.

GENTLE TONER

SANS SOUCIS HUID & MAKE-UP OM VAN TE HOUDEN

Tot slot gebruik ik de Gentle Toner 200ml voor €15. Deze gebruik je dus als het gezicht volledig is gereinigd en voordat je je crème aanbrengt.
De toner bevat Bamboe extract en D-Pathenol die zorgen dat het vochtgehalte op peil blijft. Verder stabiliseert het je natuurlijke zuurgehalte van de huid. Ook dit product is voor iedere huid geschikt en juist voor de zeer gevoelige huid een aanrader.

Een toner hoor je op een wattenschijfje te sprayen en dit aan te brengen op je gezicht. Ik doe dit nooit. Ik spray het rechtstreeks op mijn gezicht en masseer het met mijn handen in. Zo verspil je dus nooit product.
De toner ruikt exact hetzelfde als voorgaande producten (lekker dus) en is net even die toevoeging op de rest.
Juist hierdoor heb ik het gevoel dat mijn huid niet trekkerig aanvoelt en goed gehydrateerd wordt.

MAKE-UP

Oke! Het volgende deel is natuurlijk de make-up. Je hebt je huid goed gereinigd en je gaat je make-up aanbrengen. Hieronder ga ik een aantal nieuwe producten laten zien uit de nieuwe 2017 collectie. De trend is namelijk Pure Beauty en deze producten passen daar perfect bij. Let’s go!

LIPSTICK

SANS SOUCIS HUID & MAKE-UP OM VAN TE HOUDEN

De Perfect Lips Every Day Lip Balm (€15,75 per stuk) kende ik al maar heeft nu 2 nieuwe kleurtjes! Namelijk de Apricot Supreme en de Pink Desire. Beide lipsticks hebben een SPF van 20 en dat is fijn! Want je lippen hebben écht bescherming nodig voor de zon (geloof me, ik heb een pigmentlijntje rond mijn lippen door de zon, not cool).

Links zie je de Apricot Supreme en rechts de Pink Desire.
De lipsticks zijn eigenlijk hoog gepigmenteerde lipbalms. Wat betekent dat ze dus hetzelfde effect hebben als een simpele lipbalm. Namelijk verzorgen en herstellen.
Ik was al fan van de lipbalms en deze kleurtjes zijn superleuk voor de zomer!!
Oh en ze zijn parabenen- en siliconen vrij!

HIGHBROW

SANS SOUCIS HUID & MAKE-UP OM VAN TE HOUDEN

Dit vind ik echt cool. Een wenkbrauw product én oogschaduw in één. Superhandig om mee te nemen dus, scheelt een hoop ruimte en is ook echt heel erg mooi.
De Highbrow Brunette of Blonde kost €17,50 en heeft een poederachtige wenkbrauw ‘defileer’. Dit vult je brows dus op zeg maar. Echt strakke lijnen krijg je hier niet mee, maar weet je, de perfect brow is in 2017 de natural brow. Yay, voor de meeste vrouwen dus!

De brow poeder breng je aan met een soort kwastje/sponsje en heeft een mooie matte kleur. De oogschaduw is meer een soort highlighter. Ik gebruik deze het liefst aan de binnenkant van mijn oog of onder het wenkbrauwbot. Daar is ‘ie zeker perfect voor. De oogschaduw is ook een poeder die in het dopje zit. Met het kwastje kun je dus de poeder ‘dippen’. Very handy.

SANS SOUCIS HUID & MAKE-UP OM VAN TE HOUDEN
SANS SOUCIS HUID & MAKE-UP OM VAN TE HOUDEN
SANS SOUCIS HUID & MAKE-UP OM VAN TE HOUDEN

MASCARA

SANS SOUCIS HUID & MAKE-UP OM VAN TE HOUDEN

De Magic Volume Mascara kost je €17,50 en heeft een licht romige textuur en geeft geen klontjes.

Ik was al fan van de mascara’s van dit merk en heb er al een aantal tot op de bodem opgebruikt.
Ook deze mascara is fijn. Het maakt je wimpers net iets voller, zwarter en mooier. En inderdaad zonder klontjes.
Over het algemeen gebruik ik toch vaak neowimpers maar deze mascara is ook een goede basis voor onder de wimpers.

HIGHLIGHTER

SANS SOUCIS HUID & MAKE-UP OM VAN TE HOUDEN

Every girl needs a highlighter in their life. Dat meen ik. Het maakt je look Zoveel mooier. Ik kan niet zonder. Zelfs als ik een heel naturel kinda make-up dag heb maakt een glowy finish het toch helemaal af.
Deze Highlight Powder (€21,50) is ook een pareltje. Het is een zachte poeder met lichtreflecterende pigmenten. De highlighter heeft een koele ondertoon en is in principe ook voor ieder huidtype geschikt maar vooral voor de huid met een roze ondertoon.
Ik vind hem zelf erg mooi subtiel en niet té. Like i said, het geeft net die extra glow.

SANS SOUCIS HUID & MAKE-UP OM VAN TE HOUDEN
SANS SOUCIS HUID & MAKE-UP OM VAN TE HOUDEN

HIGHLIGHT & CONCEAL

SANS SOUCIS HUID & MAKE-UP OM VAN TE HOUDEN

Ook dit vind ik een mega tof product. Namelijk een concealer en een highlighter in één. Superhandig voor on the go maar ook gewoon omdat het doet wat het zegt wat het moet doen.
De Perfect Look Highlight & Conceal kost €21,50 en bevat dus een concealer die de oneffenheden verbergt (puistjes maar ook rimpels) perfect ook trouwens voor onder de ogen.
Aan de andere kant vind je de highlighter die donkere kringen verbergt en is dus ook perfect voor onder de ogen en laten je ogen meer frisheid uitstralen. Zorg dat je het opbouwt en niet in ene teveel gebruikt. Zo creëer je toch de meest natuurlijke look.

Beide crèmes hebben een fijne substantie die goed is uit te blenden met een kwastje of sponsje.

SANS SOUCIS HUID & MAKE-UP OM VAN TE HOUDEN
SANS SOUCIS HUID & MAKE-UP OM VAN TE HOUDEN

VERKRIJGBAARHEID

SANS SOUCIS HUID & MAKE-UP OM VAN TE HOUDEN

Alle bovenstaande producten zijn verkrijgbaar bij Douglas en ook bij de webshop van Sans Soucis zelf.
Ik heb in dit artikel even geen ‘look’ gemaakt omdat ik wat last heb van huidproblemen en not picture worthy ben haha sorry!
Ik ga zodra mijn huid weer normaal doet uiteraard foto’s maken van de producten op mijn gezicht en zal ze in dit artikel plaatsen. Maar uiteraard komen de producten ook terug in een aantal van mijn looks op May Cate!

Wat is jouw favoriete zomer cosmetica product?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May