Je kunt dure haarproducten uitkiezen of goedkope. Het is maar net wat je belangrijk vind maar het ene hoeft niet altijd beter te zijn dan het andere. Vandaag review ik drie very budget haarproducten van Kruidvat. Namelijk een anti-klit spray, een Sea Salt spray en een Föhn spray. Lees je mee?

KRUIDVAT HAARPRODUCTEN

Het eigen merk van Kruidvat heeft eigenlijk ook wel alles in haar assortiment maar dan een stuk goedkoper. Soms heb je liever een bepaald product van een duurder merk en soms vind je een goedkope ook prima.
De nieuwste lijn van Kruidvat bevat onder andere een anti-klit spray, een sea-salt spray en een föhn spray. Drie producten die vaak worden gebruikt weet ik uit ervaring en van vriendinnen 😉
Ik vind ze er allereerst al heel leuk uitzien. In ieder geval de Sea-Salt Spray en de Föhnspray. Leuke kleurtjes, lekker fel en opvallend en ook het lettertype is lekker speels.
Ik denk dat het vooral heel aantrekkelijk is voor jongere meisjes, qua uiterlijk dan. Maar ook ik vind het er leuk uitzien!

SEA SALT SPRAY

DE NIEUWSTE HAARPRODUCTEN VAN KRUIDVAT

De Sea Salt Spray uit de Effex lijn van Kruidvat heet ‘Beach Please’ ik vind het leuk! De spray kost €2,99 en dat is helemaal niet duur. Zeker omdat het flesje 150ml bevat en daar doe je met een spray als deze redelijk lang mee. Althans ik wel.
Het uiterlijk vind ik al leuk, lekker knal mint-kleurig met lime-kleurige en roze letters. De Sea Salt Spray geeft het haar een warrige structuur alsof je net naar het strand bent geweest. Het maakt je haren even wat stugger zeg maar.
Super ideaal als je bijvoorbeeld nonchalante beach waves in je haar wilt.
Ik vind de spray erg zoet ruiken, niet helemaal mijn ding maar ik snap wel dat veel mensen hem erg lekker vinden ruiken.
Het geeft mijn haar inderdaad wat meer volume en het wordt wat stugger. Als je het in het haar sprayt en je kneed je haar als het ware omhoog dan krijg je het mooiste effect 🙂

FÖHN SPRAY

DE NIEUWSTE HAARPRODUCTEN VAN KRUIDVAT

Deze Föhn spray komt uit dezelfde Effex lijn als de sea salt spray. De spray heet ‘Protect & Volume’ en kost ook €2,99. Deze spray bevat 200ml maar hiervan gebruik je ook inderdaad meer van dan de andere spray.
Het is namelijk echt belangrijk om je haar te beschermen wanneer je het föhnt of stijlt want door de hitte raakt je haar beschadigd. Zeker als je het al eens geverfd heb bijvoorbeeld.
Je kunt de spray gebruiken voor het föhnen, voordat je je haar gaat stijlen met een stijltang of een krultang.
Deze spray ruikt ook zoet, weer smaak gebonden, ik ben echt niet zo van de zoete geurtjes maar hij ruikt ook niet echt verkeerd verder.
De spray beschermt niet alleen je haar tegen de hitte maar geeft je haar ook meer volume en stevigheid. Dus sprayen op handdoek droog haar en vervolgens je haar gaan föhnen.

ANTI-KLIT SPRAY

DE NIEUWSTE HAARPRODUCTEN VAN KRUIDVAT

Nog een spray, en wel mijn favoriete van het rijtje! De Anti-Klit Spray hoort niet tot de effex lijn en dat zie je omdat de fles wat minder schreeuwerig is.
De fles bevat 250ml en kost ook €2,99. De spray belooft het haar te beschermen tegen haarbreuk en maakt je haar makkelijker doorkambaar. De spray bevat Vitamine B5 en verzorgt het haar dus ook direct.
Voordat ik deze spray ontving heb ik nog nooit een anti-klit spray gebruikt. En ik vraag me nu ook werkelijk af waarom niet?
Waarom heb ik altijd zo moeilijk gedaan? De spray maakt mijn haar écht makkelijker door te kammen. Ik heb redelijk stug en beschadigd haar van mijn blonde verf avontuur en hiermee gaan de klitten inderdaad uit mijn haar.
De verzorging is voor mij niet voldoende en gebruik er nog wel een olie bij maar halleluja. Anti-klit spray it is voor mij!

VERKRIJGBAARHEID

DE NIEUWSTE HAARPRODUCTEN VAN KRUIDVAT

Op zich redelijk logisch dat deze producten bij Kruidvat te koop zijn 😉
Bijna ieder dorp en iedere stad heeft tegenwoordig wel een Kruidvat dus je kunt zo even naar binnen lopen. De producten zijn natuurlijk ook online te verkrijgen. De anti-klit spray, de föhn spray en de sea salt spray vind je onder de linkjes.
Happy shopping!

Welke spray spreekt jou het meest aan?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May