Soms krijg je van die goedkope geurtjes cadeau en dan denk je: getsie. Ruikt naar oma’s. Maar een budget geur hoeft niet altijd naar tapijt en bruine banken uit de jaren 40 te ruiken. Kruidvat heeft sinds enige tijd ‘The Master Perfumer’ in het assortiment en vandaag probeer ik de Pearly Lotus variant. 

THE MASTER PERFUMER

The Master Perfumer is nu al een aantal jaar te koop bij Kruidvat en ik heb er al een aantal gekocht. Vooral de kleine buisjes die ze verkopen zijn heel handig. Het kost namelijk een drol en zo kun je uitproberen of je een geur lekker vindt of niet. Zo ja, dan kun je de grotere variant aanschaffen die ook maar €7,99 kost. Geen geld dus.
Het merk heeft een heleboel verschillende geuren en voor iedereen wat. Voor heren, dames, frisse geuren, bloemige geuren, houtige geuren, noem maar op.
De geuren zijn gemaakt door verschillende parfumeurs, dus mensen die er verstand van hebben. En de variant Pearly Lotus is exclusief gemaakt voor Kruidvat. Nog een leuk weetje: Het merk is Nederlands.

PEARLY LOTUS

De geur Pearly Lotus oogt al fris als je naar het doosje kijkt. De kleur is namelijk mintgroen en heeft een tekening van bloemen aan de voorkant. Ik was dus heel benieuwd hoe het zou ruiken maar ik vermoedde al fris (door de kleur) en bloemig (door de illustratie).
Het flesje in het doosje is stijlvol met een mooie grote glazen dop. Simpel en elegant zou ik zeggen.
In het flesje zit een eau de toilette die ook een lichtgroene kleur heeft.

De parfum is een delicate mix van Lotus, Roos en Muskus. Eerlijk gezegd vind ik rozen nooit zo erg prettig. Ik ben niet echt een rozenfan qua geur. Wel om te zien trouwens. Maar deze geur heeft geen rozen boventoon en dat vind ik wel prettig.

Ik vind de geur lekker fris met een vleugje bloemen. Perfect voor in de zomer dus. Een lichte geur die perfect is voor in het warme weer.
Omdat het een eau de toilette is verwacht ik niet dat deze de hele dag blijft ruiken maar hij blijft aardig lang hangen. Ik spuit altijd een beetje in mijn haren (dan blijf je het wel de hele dag ruiken) en op mijn kleding.
Als ik de eau de toilette alleen op mijn huid spuit blijft het zeker 3 a 4 uur goed ruiken om daarna wat te vervagen. En voor een eau de toilette en voor die prijs ben ik daar wel dik tevreden mee eigenlijk.

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

De geuren van ‘The Master Perfumer’ zijn verkrijgbaar bij alle Kruidvat filialen.
Je kunt er dus ook voor kiezen om een mini variant aan te schaffen om te kijken of je de geur na een paar dagen nog steeds bevalt. Dan kun je uiteindelijk de full size variant kopen voor maar €7,99.
Ook kun je de geuren natuurlijk online shoppen. Deze geur kun je bijvoorbeeld hier shoppen.

Heb jij hier een favo geur van die ik ook moet proberen?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May