De perfecte primer tegen fijne lijntjes en grove poriën heet natuurlijk ‘The Smoother’. Hoe kan het ook anders. Deze primer van Estée Lauder belooft de huid zacht en glad te maken ter voorbereiding van je make-up.
Oké, ik word benieuwd van namen als ‘The Smoother’ en wilde het dan ook proberen. In dit artikel vind je de review van jawel, ‘The Smoother’.

THE SMOOTHER

DE PERFECTE PRIMER VOOR GROVE PORIËN OF RIMPELTJES

Ik hou van de naam. ‘The Smoother’, ik kan het niet vaak genoeg zeggen haha. Het belooft namelijk veel goeds.
Het is een veelzijdige, vederlichte primer. Althans, zo wordt deze beschreven. De primer heeft een abrikozengeur (lekker) en bereidt de huid voor op make-up. Verder verzacht het de huid ook.
Het is dus niet alleen een primer maar ook een huidverzorgingsproduct, het houdt namelijk ook de vochtbalans van de huid in evenwicht en creëert een zacht en glad resultaat.
De primer kan op zich worden gedragen maar kan dus ook gebruikt worden als basis voor de make-up.
Het is te koop voor €38,71 waar je een tube van 30ml voor krijgt.

DE PERFECTE PRIMER VOOR GROVE PORIËN OF RIMPELTJES
DE PERFECTE PRIMER VOOR GROVE PORIËN OF RIMPELTJES

De tube zelf vind ik in de eerste plaats al prachtig, wit met gouden accenten. De tube zelf is mat wit wat het geheel geen ordinaire uitstraling geeft maar juist een luxe effect geeft. Het doosje ken ik van vrijwel alle Estée producten.
De tube bevat een gaatje waar je de primer doorheen knijpt. Je hebt overigens maar heel weinig nodig omdat het product heel makkelijk en fijn aanbrengt op de huid.
Het voelt glad aan waardoor je met een kleine hoeveelheid het hele gezicht kan bedekken zeg maar. Ik laat de primer even een minuutje of 2 intrekken in de huid voordat ik mijn foundation aanbreng.
Ik merk dat mijn foundation er mooi egaal op wordt aangebracht en omdat de huid zo glad aanvoelt lijken inderdaad de poriën en de fijne lijntjes minder op te vallen! Top.

DE PERFECTE PRIMER VOOR GROVE PORIËN OF RIMPELTJES
DE PERFECTE PRIMER VOOR GROVE PORIËN OF RIMPELTJES

De abrikozen geur ruik ik inderdaad ook. Lekker wel!
De geur is na een minuutje wel weer vervlogen maar ik ben toch een sucker voor lekker geurende producten dus ja, dit vind ik fijn.
Omdat je ook weinig nodig hebt van de primer doe je redelijk lang met een tube. Wat ook wel prettig is want het is toch een hoog segment product en is niet heel goedkoop. Maar in verhouding valt het dus wel mee.

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

Ik denk dat je wel weet waar het merk Estée Lauder te koop is. Maar voor alle zekerheid noem ik het toch nog eventjes op.
Zo kun je het merk kopen bij Douglas, Ici Paris XL, de Bijenkorf en is het merk op verschillende webshops te koop.
Maar mocht je het eerst willen proberen dan zou ik even een winkel binnenlopen!

Wat vind jij belangrijk aan een primer?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May