Yay! Er is weer een nieuwe geur in de Etos Botanical Boost lijn. Al eerder schreef ik over de Orange Blossom & Ginger lijn maar deze nieuwe geur is nog lekkerder. Namelijk de Rosemary & Fig geur. Helemaal herfstig dus.

BOTANICAL BOOST

Botanical Boost is het pareltje van Etos. Namelijk een collectie met verschillende geuren die je een luxe gevoel geven.
De producten van Etos zijn in de eerste plaats altijd diervriendelijk (nooit op dieren getest). Deze lijn bevat een heleboel planten als ingrediënten waar de lekkere geur ook vandaan komt. Alle planten komen uit de Hortus.
Etos hoopt je met deze collectie het wellness gevoel te geven en dat voor een heel klein prijsje. De producten zijn namelijk nooit duurder dan €7,99.
Het uiterlijk van de collecties vind ik prachtig. Staat alleen al leuk in de badkamer!

Krijg het wellness gevoel maar dan voor een heel zacht prijsje

De verschillende lijnen zijn: lime & mint, elderflower & raspberry, jasmine & vanilla (hierover heb ik al eens een review geschreven. Benieuwd? Kijk hier) en de limited edition die je hier kunt vinden: Orange blussom & ginger.
De gehele collectie kan je vinden op de website van de Etos. Denk aan geurstokjes, douche benodigdheden, bodylotions etc.

ROSEMARY & FIG: LIMITED EDITION

ETOS BOTANICAL BOOST: ROSEMARY & FIG LIMITED EDITION!

Deze lijn is dus limited edition. Wil je het graag hebben dan moet je niet te lang wachten want over een tijdje kun je ze niet meer kopen.
Anyways, de lijn Rosemary & Fig is speciaal voor dit seizoen gemaakt. Het laad je humeur en je huid op en is, net als alle andere Botanical Boost collecties, gemaakt in samenwerking met Hortus Botanicus.
De ingrediënten zijn (ofcourse) Rozemarijn, wat een heerlijk aromatisch kruid is en bekend staat om haar verkwikkende werking. Verder vind je de vijg ook in het product en heeft een zoete en warme geur. Deze vrucht staat bekend om haar voedende werking.
Deze twee ingredienten zijn dus ideaal voor de droge huid in de herfst.
De lijn bestaat uit zeven verschillende producten. Van onder andere een handcrème tot een bodycream en scented sticks.

SHOWER FOAM

ETOS BOTANICAL BOOST: ROSEMARY & FIG LIMITED EDITION!

De Shower Foam zit in een grote fles van 200ml voor maar €4,99 en wordt omschreven als een luxe, rijk schuimende douchefaam voor een luchtige, verkwikkende reiniging.
De foam zit in een aluminium fles met een pomp waaruit de schuim komt. De geur vind ik heerlijk. Ik hou sowieso altijd al van de geur van vijg. Dat heeft iets intens.

De rozemarijn maakt het wat bloemiger en geeft de hele geur die echte herfst geur. Lekker!

De schuim is inderdaad lekker luchtig en kan ik zelfs gebruiken als scheerschuim (ik combineer erg graag). Het ‘schuimt’ niet echt heel erg maar de foam trekt wel goed in de huid en na afloop voelt de huid lekker zacht aan.

MASSAGE OIL

ETOS BOTANICAL BOOST: ROSEMARY & FIG LIMITED EDITION!

In de collectie vind je ook een Massage Olie. Deze zit in een fles van 50ml en is te koop voor slechts €4,99. Want guess what? In de herfst zitten we veel meer binnen en is een massage nooit verkeerd 😉
De olie wordt omschreven als een fluweelzachte massage olie met een hydraterende werking.

Daarom kun je deze massage olie ook echt prima gebruiken als soort van body olie. Dat doe ik in principe ook, want de massages van mijn partner zijn helaas schaars haha. Fijn is dan ook om de olie te gebruiken na het douchen met de shower foam. Hierdoor blijf je in dezelfde geur lijn en ruik je helemaal lekker naar de herfst.
De olie is namelijk niet vet en trekt lekker in de huid waardoor de huid goed gehydrateerd wordt. De olie blijft niet liggen op de huid. Gelukkig!

SCENTED CANDLE

ETOS BOTANICAL BOOST: ROSEMARY & FIG LIMITED EDITION!

Wat helemaal bij de herfst past én bij die massage is natuurlijk een geurkaars. Deze Scented Candle heeft precies exact dezelfde geur als de andere producten uit de lijn en kost €6,99.
Voor een geurkaars in een glazen pot is dat lekker goedkoop. De geur van de kaars ruikt goed en zeker als je binnen komt dan ruik ik de geur.
Ik vind het zelf altijd lekker om een geurkaars in de woonkamer aan te zetten in de avond, maar voor een sexy avondje met een massage mag deze dus ook niet ontbreken.

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

Je zal het vast niet raden, maar al deze producten zijn te koop bij Etos ?
Iedere Etos heeft ze in het assortiment, dus ook de Etos bij jou in het kleine dorp. Via de website van Etos kun je helaas de producten (nog) niet bestellen maar via ah.nl kan dat dan weer wel!

Anyway, deze lijn heeft mijn hart in ieder geval wel gestolen en ik baal wel een beetje dat het een limited edition is. Maar uit ervaring weet ik dat sommige limited editions nog wel eens terugkomen als ze populair blijken te zijn. Ik hoop deze keer ook!
Mijn favoriet is de scented candle. Simpelweg omdat deze helemaal bij het seizoen hoort en ook qua geur past bij de herfst.

Wat is volgens jou dé herfst musthave?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May