Ben je ook zo een fan van face mist? Ik wel! Altijd heb ik wel een exemplaar in mijn tas en het is voor mij echt een musthave wanneer ik mijn make-up heb aangebracht. Mijn favo skincare merk Mario Badescu heeft een nieuwe frisse face mist. Eentje met komkommer en aloë vera! Je ziet alles hierover in dit artikel.

MARIO BADESCU

MARIO BADESCU'S SUPER FRESH FACE MIST

Misschien heb je nog niet gehoord van het merk Mario Badescu want in Nederland is het nog niet heel erg bekend. Toch bestaat het merk al sinds 1967 en is dus 50 jaar oud dit jaar!
Mario Badescu specialiseert zich in acné problemen en anti-veroudering. Iets waar we allemaal mee te maken krijgen. Het merk is daarnaast ook dierproefvrij en wordt in Nederland verkocht bij  Cosmania.nl.

Er is zoveel keuze, hierbij mijn favorieten om het je iets makkelijker te maken

Ik heb het merk al een tijd geleden ontdekt en mijn huid gaat er zó goed op. Zelfs tijdens het moment van de maand zijn mijn huidproblemen minimaal.
Het merk heeft een heel groot assortiment dus is het nogal lastig om te kiezen wat je wilt proberen. In mijn eerdere artikels vind je mijn favorieten 1 en mijn favorieten 2 van het merk. Een kijkje waard!
Maar vandaag laat ik jullie de nieuwste aanwinst zien, namelijk de Facial Spray met komkommer, aloë en groene thee.

DÉ FACIAL SPRAY

MARIO BADESCU'S SUPER FRESH FACE MIST

FACE MIST

Ik zag het al voorbij komen op de instagram van Cosmania. De nieuwste facial spray van Mario Badescu en ik wilde hem!!
De eerdere cult spray heb ik ook en die bevalt me ook zó goed. Die is wat kruidiger qua geur en bevat dus (duh) andere ingrediënten. De nieuwste Facial Spray with Alle, Cucumber and Green Tea zit in een een gelijke fles van 118ml en kost net als de andere spray €9,50. En eerlijk, dat is echt niet duur voor zo een grote fles.
Waar de herbal spray zich vooral richt op de droge en onaangename huid, richt deze frisse spray zich meer op de doffe en vermoeide huid.
Uiteraard is het ook een spray om je make-up mee te ‘fixen’.

MARIO BADESCU'S SUPER FRESH FACE MIST

Deze verfrissende Facial Spray is samengesteld met een mix van voedingsrijke planten. Het vocht van een komkommer laat een doffe, vermoeide huid weer stralen. Aloë Vera en komkommer zijn beide rijk aan essentiele vitaminen en mineralen en zorgen voor verkoeling en hydrateren de huid intens. Groene thee bevat krachtige antioxidanten die de huid beschermt en de huidbarriëre versterkt. -Cosmania.nl

Precies die tekst vind ik op de website van Cosmania en dat maakte mij heel nieuwsgierig. Ten eerste vind ik de spray ontzettend lekker fris ruiken. De herbal spray is wat zwaarder van geur en dit is echt een geur die niet alleen de huid opfrist maar ook je zintuigen zeg maar. Ik klink als een reclamespotje he… Ik weet alleen niet goed hoe ik het anders moet uitleggen haha.
Ik gebruik deze spray het allerliefst gedurende de dag. Gewoon mee in mijn tas en als ik me een beetje moe voel of mijn gezicht voelt niet lekker aan dan spray ik hiervan een beetje op!
Ook gebruik ik deze spray graag om mijn kwastjes vochtig mee te maken om oogschaduw aan te brengen. Want aangezien het verkoelend en hydraterend werkt, is dit ook prima te gebruiken op je oogleden :-).

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

De producten van Mario Badescu zijn allemaal te koop bij Cosmania.nl. Het assortiment is echt huge dus als je er niet uitkomt dan staan ze bij Cosmania vast wel klaar om je te helpen met de juiste keuze te maken.

Gebruik jij zelf al een face spray?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May