Als je het palette van Amanda Rijff in samenwerking met Inglot Cosmetics nog niet hebt gespot dan leef je onder een steen. Want everybody loves it! Uiteraard moest ik hem ook uitproberen en heb er een look mee gemaakt waar ik héél tevreden mee ben. Benieuwd naar het palette? Check dan het artikel!

INGLOT COSMETICS

FROM BAREFACED TO STARDOM PALETTE BY AMANDA RIJFF

Inglot Cosmetics is een begrip. In ieder geval voor iedereen die zich een beetje bezig houdt met make-up. Toch merk ik om me heen dat mensen het merk vaak niet kennen en dat is jammer.
Het is namelijk een prachtig merk afkomstig uit Polen met pareltjes van make-up producten. Zo vind je er niet alleen natural make-up maar ook knallende kleurtjes en DIK gepigmenteerd.
Vorig jaar was ik bij de opening van de winkel in de Kalverstraat en daar kun je meer over zien in dit artikel. Ook vind je daar de review van de goodiebag items!
Maar vandaag het fabulous palette van Amanda Rijff x Inglot. Een palette die-je-moet-hebben.

INGLOTxAMANDARIJFF: FROM BAREFACED TO STARDOM

FROM BAREFACED TO STARDOM PALETTE BY AMANDA RIJFF

Om te beginnen, dit palette is LIFE. Het bevat namelijk eigenlijk alles voor een hele look. Ideaal ook om mee te nemen want het formaat is perfect voor in je tas. Dus yes, ik ben alvast enthousiast.
Het From Barefaced to Stardom palette wordt omschreven als een veelzijdig palette die geschikt is voor een dag- en een avondlook.
Het palette is natuurlijk samengesteld door Amanda Rijff, dé make-up artist van Nederland die onlangs het boek ‘Flawless’ uitbracht. Amanda is een heel getalenteerde en superlieve vrouw die dit palette tot een pareltje heeft gemaakt. You go girl!

FROM BAREFACED TO STARDOM PALETTE BY AMANDA RIJFF

Het palette bevat zeven poeders en 3 lipsticks. De poeders kunnen multifunctioneel worden gebruikt. Denk aan oogschaduw, highlighter, browpoeders en blush.
Je kunt er dus écht een volledige natural look van maken en het in de avond aanpassen naar een ‘stardom’ look door de verschillende kleuren. Ook leuk is dat je echt je eigen look creëert met de kleuren die elkaar allemaal complimenteren.
De poeders zijn goed gepigmenteerd (de roze als blush héél goed, dus bouw het langzaam op) en de lipsticks hebben verschillende finishes. Shiny en matte. Hierdoor kun je dus alle kanten op. Dit kun je zien in de look die ik heb gemaakt met dit palette.

LOOK

FROM BAREFACED TO STARDOM PALETTE BY AMANDA RIJFF
FROM BAREFACED TO STARDOM PALETTE BY AMANDA RIJFF
FROM BAREFACED TO STARDOM PALETTE BY AMANDA RIJFF
FROM BAREFACED TO STARDOM PALETTE BY AMANDA RIJFF

Ik heb de oogschaduws gecombineerd met elkaar, de matte en de shimmering ones. Ook heb ik de bush en de highlighter uit het palette gebruikt en zijn mijn brows met alleen de poeders uit het palette gevormd.
Als lipstick heb ik twee kleuren gebruikt. In het midden de wat lichtere kleur om een meer plumpy effect te krijgen. Ik ben helemaal weg van het palette en deze wordt zeer zeker vaker gebruikt. Ook gaat deze mee op vakantie in mijn koffer. MEGA handig, scheelt weer ruimte.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

Het merk Inglot is natuurlijk verkrijgbaar in de winkels in Nederland. Deze vind je onder andere in Amsterdam en in Amersfoort. Hier kun je de producten ook allemaal goed bekijken, voelen en proberen. Ook is het merk via de webshop te koop. Altijd handig als je lekker vanaf je bed of bank wil shoppen.

Prijs:
AmandarijffxInglot From Bareface to Stardom Palette €65

Heb jij het palette al voorbij zien komen?

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May