De allereerste beautybox van 2018! En het thema is ‘Take Care’. Precies wat we nodig hebben na de maand december vol met feestjes, drukte en veel eten en misschien ook drinken. Unboxing Beautybox januari 2018 vind je in dit artikel! Let’s go!

BEAUTYBOX

UNBOXING BEAUTYBOX JANUARI 2018

Ongeveer in het midden van de maand komt de Beautybox altijd binnen. Elke maand weer ben ik nieuwsgierig naar de inhoud.
Kort even wat praktische informatie over de Beautybox:
De Beautybox bevat, zoals de naam al verklapt, beautyproducten. Iedere maand minimaal 5 producten van verschillende merken en je kan hierbij denken aan make-up, skincare of haarverzorging. Soms vind je er ook een nagellak in.
Het is dus echt heel gevarieerd wat het voor mij leuk maakt.
Een box kost per maand €14,95 en is te bestellen via de Beautybox website. Woon je in België? Dan komen er €4 verzendkosten bij. Ik krijg vaak de vraag of deze box ook maandelijks opzegbaar is. Ja dat is ie! Je zit dus niet vast aan een jaarcontract of iets dergelijks. Fijn!

MENUKAART

UNBOXING BEAUTYBOX JANUARI 2018

Ook vind je in iedere box een kaart. Ik noem het altijd maar een ‘menukaart’ omdat er precies opstaat wat er in de box zit. Zo kun je er informatie vinden over het product, hoe je het kunt gebruiken en hoe duur het product is.
Voor mij altijd heel handig omdat ik dan niet altijd alles hoef op te zoeken voor mijn artikels ?
Voor jullie handig als het product je zo goed bevalt dat je in ieder geval weet waar je het kunt aanschaffen (even het product googlen en voilà).

Take Care

Het thema van deze maand is ‘Take Care!‘. De box bevat deze keer 6 producten in plaats van 5 en heeft een totale waarde van €79.50. De producten die je in deze box vindt hebben alles te maken met het zorgen voor jezelf. Want na de feestdagen en het oh zo drukke december moet je even goed voor jezelf zorgen.

HAND MASKER

UNBOXING BEAUTYBOX JANUARI 2018

Als eerste vind ik twee verschillende maskers van hetzelfde merk. En een keer geen gezichtsmasker maar dit is een hand masker. Offcieel heet het de Intensive Hand Treatment van Orange Care ter waarde van €8.90.
Het is een intensieve behandeling dat diep doordringt en de huid verzorgt en voedt.
Het zijn handschoenen die je 20 minuten aandoet. In die handschoenen zit een serum die de huid van de handen in 20 minuten goed verzorgt. Heel fijn voor deze tijd van het jaar waar de handen altijd droog aanvoelen.

VOET MASKER

UNBOXING BEAUTYBOX JANUARI 2018

Het volgende masker van Orange Care is een masker voor de voeten, namelijk het Intensive Foot Treatment ter waarde van €10.50.
Niet alleen je handen zijn toe aan een goede verzorging, ook je voeten kunnen dit wel gebruiken. Niet alleen zijn ze in de winter ALTIJD ingepakt in een stel sokken, maar heb je misschien ook wel vaak op hoge hakken gelopen in december.
Dit masker dringt ook diep in de huid door en verzorgt en voedt de droge huid van de voeten.
Het masker is, net als die voor de handen, een soort handschoen voor de voeten. Deze houd je 90 minuten aan. Het masker belooft je huid zo goed te hydratereren dat de dode huidcellen er binnen een week vanzelf vanaf vallen. Heerlijk op het bankje met de voetjes omhoog dus.

DAGCRÈME

UNBOXING BEAUTYBOX JANUARI 2018

Een dagcrème die de huid hydrateert, zacht en stralend maakt. Het is de Hyda-Activ HA+ Day Cream van Figs & Rouge met een waarde van €12.50.
Dit merk kende ik al en ik vind het een fijn huidverzorgingsmerk. Deze crème bevat verzorgende Vitamine A, C en E. Ik moet zeggen dat ik deze crème echt mega fijn vind. Hij is heerlijk romig, smeert fijn uit op de huid, ruikt heerlijk en trekt echt supersnel in. Hierdoor is de crème perfect om als basis voor je make-up te gebruiken. De huid voelt erna namelijk lekker zacht en glad aan.

VLOEIBARE HIGHLIGHTER

UNBOXING BEAUTYBOX JANUARI 2018

De glowy trend gaat gewoon mee naar 2018. Waar ik heel blij mee ben. Want ik HOU van highlighters en glowy looks. Deze Liquid Glow van Trifle Cosmetics t.w.v. €23.95 had ik al. Maar vind het niet erg om hem in de box te vinden want als de ander op is dan kan ik deze gaan gebruiken.
Ik vind het namelijk een heel fijn en mooi product. Super makkelijk aan te brengen zonder dat er een laag glans op je gezicht ligt. Naast dat het mooi is, verzorgt de highlighter je huid tegelijkertijd. Het bevat namelijk Cocoa Extract en maakt je huid lekker zacht. Je kan een vloeibare highlighter trouwens ook altijd mixen met je dagcrème of foundation. Ik ben er geen fan van, maar dit geeft een wat subtieler effect.

OOGSCHADUW TRIO

UNBOXING BEAUTYBOX JANUARI 2018

Nog een make-up product. Namelijk de Shadow Trio van Peony Cosmetics ter waarde van €18. Dit oogschaduwpalette is hoog gepigmenteerd en heeft drie diepe kleuren. De producten van het merk zijn trouwens zo natuurlijk mogelijk. Deze oogschaduw is bijvoorbeeld voor 73% uit natuurlijke ingrediënten gemaakt.
De oogschaduw belooft minimaal 8 uur te blijven zitten. Heel tof voor een feestje trouwens. Voor een daily look vind ik ze net iets te donker. Ze hebben allemaal een lichte shimmer en de helemaal rechtse kleur is een beetje metallic-achtig.

MAKE-UP REMOVER

UNBOXING BEAUTYBOX JANUARI 2018

Yep, deze ken ik al. En ik ben blij dat ik er nog eentje bij heb. Want de andere zit soms in de was en dan heb ik dus niets.
Het is de Magic Make-up Remover van Afterspa ter waarde van €5.95. Dit is een doekje dat alle soorten make-up verwijdert met alleen water. Trust me, het werkt en ik ben echt fan van deze producten. Super makkelijk in gebruik en kan tot 1000 keer gewassen worden.
Waar ik deze doeken zelf het allerliefste voor gebruik is voor het verwijderen van mijn gezichtsmaskers. Dat kan namelijk soms een heel vervelend klusje zijn. Zeker de kleimaskers. Met deze doek is het appeltje eitje. En natuurlijk op de dagen dat ik geen zin heb om een kwartier bezig te zijn met mijn make-up te verwijderen. Doekje erover en klaar!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

Denk je nu ‘Hey, ik wil precies deze box’? Dat kan! Je kunt de box tot en met 15 januari bestellen op http://www.beautybox.nl. Bestel je daarna een box? Dan krijg je de februari box toegestuurd de volgende maand!
Ik vond deze box erg leuk! Fijne verzorgingsproducten voor de handen, voeten en gezicht (ik miste het lichaam, maar daar zaten de laatste boxen vol van dus geen probleem) en make-up. Mijn favoriete product van deze box is de liquid highlighter omdat ik hem écht heel erg mooi vind.
Ook heel fijn vind ik dat de producten weer allemaal diervriendelijk zijn. De totale waarde is dus €79.50 en dat is mooi meegenomen want de box kost je maar €14.95!

Wat is jouw mening over de januari editie van Beautybox?

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May