Try to not fall in love. Ik ben namelijk tot over mijn oren verliefd op de French Temptation collectie van Lancôme. Geïnspireerd op de Parijse Patisserie. Denk aan macarons en allemaal heerlijke taartjes en pastelkleurtjes. Dat is deze collectie. In dit artikel vind je alle producten én natuurlijk de swatches! Enjoy…

LANCÔME

FRENCH TEMPTATION VAN LANCÔME. YOU ARE GOING TO LOVE THIS!

Ik denk dat bijna iedereen het merk Lancôme wel kent. De parfums, de make-up en natuurlijk de huidverzorging. Een heerlijk merk met heel fijne producten.
Lancôme is een Frans luxe cosmetica merk en is te koop in de mooiere parfumerieën van ons land. Bij de drogisterij vind je dit merk namelijk niet erg snel.
Het meest populaire product van het merk is de mascara Hypnôse die we volgens mij ook allemaal wel kennen toch? Ook het parfum La Vie Est Belle is er eentje uit de boeken. Maar het merk heeft nog een heleboel andere supermooie producten. Mijn artikels over Lancôme producten vind je hier. Maar vandaag vind je de allermooiste make-up collectie die ik ooit heb gezien: French Temptation.

FRENCH TEMPTATION

FRENCH TEMPTATION VAN LANCÔME. YOU ARE GOING TO LOVE THIS!

Kun je je voorstellen dat ik in shock was toen dit pakketje onverwachts binnenkwam? In positieve shock dan, ik was extatisch. Want dit is écht, zonder te liegen, de mooiste make-up collectie die ik momenteel in bezit heb. French Temptation is geïnspireerd op de Parijse patisserie: klassiekers gepimpt met verrassende smaken, hedendaags design en flashy kleuren. Van roomsoes tot moderne eclair. Deze heerlijke lentecollectie van 2018 bevat de mooiste kleuren en de meest zalige texturen.

MACARON BLUSH

FRENCH TEMPTATION VAN LANCÔME. YOU ARE GOING TO LOVE THIS!

Lancôme you did not! Blushes in de vorm van Macarons. Té cute en bijna zonde om te gebruiken! Iedereen kent wel de macaron, in honderden verschillende smaken. Maar deze kende je nog niet. Je vindt de macaron blush & blender in doosjes met een roze vrolijk motief. Het is een cream blush en een blender/spons waarmee je de blush maar ook je foundation kunt aanbrengen.

FRENCH TEMPTATION VAN LANCÔME. YOU ARE GOING TO LOVE THIS!
FRENCH TEMPTATION VAN LANCÔME. YOU ARE GOING TO LOVE THIS!

Ja, ik heb zoveel foto’s van deze blushes en blenders gemaakt. Ik vond het dan ook zó moeilijk om ze niet allemaal te plaatsen. Het is namelijk perfect fotomateriaal én ze staan mooi te showen op mijn make-up tafel.
Maar goed, je wilt natuurlijk weten wat ik van de kwaliteit vind. De blush is in 2 verschillende tinten te krijgen. Een zoetige roze tint en een wat meer peachy oranje tint. Ik kies voor de peachy tint, hoewel ik de roze ook prachtig vind.

FRENCH TEMPTATION VAN LANCÔME. YOU ARE GOING TO LOVE THIS!
FRENCH TEMPTATION VAN LANCÔME. YOU ARE GOING TO LOVE THIS!

De blushes zijn goed gepigmenteerd maar wanneer je ze met bijvoorbeeld de vingers aanbrengt kun je ze van heel subtiel tot lekker knallend laten uitkomen. It’s up to you. De crème textuur maakt het makkelijk om te blenden en samen te smelten met de huid.
De blenders wil ik helemaal niet gebruiken omdat ik ze zo mooi vind! Maar het zijn prima blenders om de blush, maar ook andere vloeibare make-up mee aan te brengen. Tip: met een vochtige blender krijg je een meer natuurlijk effect.

JELLY FLOWER LIP TINT

FRENCH TEMPTATION VAN LANCÔME. YOU ARE GOING TO LOVE THIS!

En hoe freaking cute is deze lip tint dan? Sorry, ik ben echt zó excited over alle producten in deze collectie haha!
De Jelly Flower Lip Tint  ziet er ten eerste prachtig uit. Het is een tube met een soort roze gel waarin bloemblaadjes zitten. Méga leuk! Ook weer iets wat bijna zonde is om te gebruiken.
De Lip Tint belooft een subtiel rozige tint achter te laten met een glanzende finish.

FRENCH TEMPTATION VAN LANCÔME. YOU ARE GOING TO LOVE THIS!
FRENCH TEMPTATION VAN LANCÔME. YOU ARE GOING TO LOVE THIS!

Die bloemblaadjes in de tube zijn zó leuk. Ik vraag me af hoe het eruit ziet als de tube leeg is eigenlijk.
Ik dacht in eerste instantie dat het echt een lip tint was, dus zonder glans effect. Maar het is meer een soort gloss met een lichtroze kleur. En ik vind het mooi! Het is heel subtiel en natuurlijk en ik vind dit denk ik heel mooi in de zomer in combinatie met een zachte peachy of bronzy look!

EYE SUGAR PALETTE

FRENCH TEMPTATION VAN LANCÔME. YOU ARE GOING TO LOVE THIS!

Door naar het volgende pareltje uit de collectie. Namelijk het Eye Sugar Palette. Het palette bevat 10 poppy kleuren waarmee je echt eindeloos make-up looks kunt maken.
De 10 kleuren bevatten 5 iriserende nuances (denk regenboogkleuren), 2 lovertjes tinten (glimmend) en 3 matte kleuren. Ze zijn allemaal extra gepigmenteerd. De poederachtige formule van de oogschaduw smelt tot een crème wanneer deze in contact komt met de huid, en je vindt een mooi kleurig kwastje met twee verschillende brushes in het palette.

FRENCH TEMPTATION VAN LANCÔME. YOU ARE GOING TO LOVE THIS!
FRENCH TEMPTATION VAN LANCÔME. YOU ARE GOING TO LOVE THIS!

Wat een zálige kleuren zitten in dit palette. Het palette zelf is ook mooi om te zien qua design en bevat een grote spiegel.
De poeders zijn inderdaad goed gepigmenteerd en brengen droog al mega goed aan. Wanneer je ze vochtig aanbrengt dan knalt de kleur er nog meer uit.
Op de swatch hierboven heb ik de poeders droog en met mijn vinger aangebracht. Een heerlijk palette met precies mijn favoriete pastel kleurtjes. Like it was made special for me.

SOURCIL STYLER

FRENCH TEMPTATION VAN LANCÔME. YOU ARE GOING TO LOVE THIS!

De Sourcil Styler is een wenkbrauw gel die ervoor zorgt dat de brow goed in model blijft zitten. Een product dat populair is bij veel dames. En is nu dus uiteraard ook in pastel kleur verkrijgbaar. Namelijk in roze! HUH? Ja, hiermee kun je dus een prachtig ombré-effect creëren. De Sourcil Styler geeft een melkachtige roze pasteltint met een poederachtige icingfinish. Pretty special.

FRENCH TEMPTATION VAN LANCÔME. YOU ARE GOING TO LOVE THIS!
FRENCH TEMPTATION VAN LANCÔME. YOU ARE GOING TO LOVE THIS!

Dit is typisch een limited edition product. Want ik begrijp gerust dat weinig vrouwen een roze brow-gel zullen kopen. Hoewel, ik hou er echt van. Ik vond het eerst een beetje raar, maar heb het uitgeprobeerd en vond het megacool staan. Ik bracht het aan het begin van mijn brow aan (dus vanaf mijn neusbrug) en vervaagde het richting het midden. Heel tof, en ook superleuk voor editorial looks!

OMBRE HYPNÔSE MINI CHUBBY

FRENCH TEMPTATION VAN LANCÔME. YOU ARE GOING TO LOVE THIS!

Weer van die heerlijke kleurtjes. De Ombre Hypnôse Mini Chubby’s zijn creamy eyeshadow sticks maar kunnen ook goed gebruikt worden als eyeliner. Ze zijn extra gepigmenteerd en ultra creamy. Verkrijgbaar in vier verschillende kleurtjes. Ik heb hier de kleuren Lavender, Yellow en Pink.

FRENCH TEMPTATION VAN LANCÔME. YOU ARE GOING TO LOVE THIS!
FRENCH TEMPTATION VAN LANCÔME. YOU ARE GOING TO LOVE THIS!

De mini chubby’s zijn inderdaad goed gepigmenteerd. Dit had ik niet verwacht eerlijk gezegd. De swatches die je hierboven ziet zijn maar één laagje per kleur.
De crème oogschaduws zijn romig en goed te blenden. Hierdoor kun je dus zelfs als dummy een megatoffe look maken in minder dan een minuut. Ik vind de kleuren ZO leuk! In de lente en zomer ga ik ze absoluut dragen!

NAGELLAK

FRENCH TEMPTATION VAN LANCÔME. YOU ARE GOING TO LOVE THIS!

Natuurlijk mag de nagellak niet ontbreken. De nieuwste Le Vernis kleurtjes zijn er vier. Namelijk een glanzende lavendel kleur, een zachtblauwe shine kleur en een metallic pastelroze kleur. De topcoat bevat een soort van snowflakes. Heel cute! Hierdoor heb je dan ook heel snel een mega leuke nail art zonder dat je hoeft te priegelen of er überhaupt goed in hoeft te zijn.

FRENCH TEMPTATION VAN LANCÔME. YOU ARE GOING TO LOVE THIS!
FRENCH TEMPTATION VAN LANCÔME. YOU ARE GOING TO LOVE THIS!

Ik wist al dat de lakjes van Lancôme van goede kwaliteit zijn. Zo ook deze, ze chippen pas na een week (ik heb slechte nagels, andere lakjes doe ik maar een dag of 2 mee) en je hebt maar één laagje nodig om de nagel volledig te dekken.
De topcoat vind ik zó leuk, ik word er helemaal vrolijk van.

LIPSTICKS

FRENCH TEMPTATION VAN LANCÔME. YOU ARE GOING TO LOVE THIS!

Deze Absoluut Rouge lipsticks zijn matte lipsticks met een hoge pigmentatie. De lente collectie bevat vier nieuwe kleuren van deze lipstick en in dit artikel zie je de kleuren 402 matte Rose Acidulé en 403 matte Zeste Mandarine.

FRENCH TEMPTATION VAN LANCÔME. YOU ARE GOING TO LOVE THIS!
FRENCH TEMPTATION VAN LANCÔME. YOU ARE GOING TO LOVE THIS!

Wauw, wauw en nog eens wauw. Kijk hoe gepigmenteerd deze lipstick is! Het zijn lippies met een matte finish en hebben heerlijke felle kleuren. Mijn favoriet is de oranje kleur. Prachtig met een gebruinde huid (waardoor je nog bruiner lijkt) en heerlijk poppy op de lippen.

ON MY FACE

FRENCH TEMPTATION VAN LANCÔME. YOU ARE GOING TO LOVE THIS!
FRENCH TEMPTATION VAN LANCÔME. YOU ARE GOING TO LOVE THIS!
FRENCH TEMPTATION VAN LANCÔME. YOU ARE GOING TO LOVE THIS!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

FRENCH TEMPTATION VAN LANCÔME. YOU ARE GOING TO LOVE THIS!

De producten van Lancôme zijn verkrijgbaar bij alle grote parfumeries. Zoals Douglas, Ici Paris XL maar ook bij de Bijenkorf.
Deze collectie is EXCLUSIEF verkrijgbaar bij de Bijenkorf vanaf midden februari 2018.

Prijzen:

  • Eye Sugar Palette €65
  • Jelly Rose Lip Tint €30
  • Le Petit Teint Macaron (1 blush + 1 blender) €45.90
  • Le Teint Macaron (2 blushes + 2 blenders) €65
  • Le Vernis (nagellak) €20.53 per stuk
  • Ombe Hypnôse Style – Le Petit Chubby €25 per stuk
  • Sourcil Styler €26.40
  • Absolu Rouge Lipstick €35.50

Hoe verliefd ben jij op de Spring collectie 2018 van Lancôme?

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May