Ken jij het merk M2 Beauté al? Het wordt onder andere verkocht bij Ici Paris XL en valt onder de high-end merken. De facial spray in dit artikel bevat hyaluron en collageen waardoor je huid er alleen maar op vooruit kan gaan. Ben je al benieuwd?

M2 BEAUTÉ

Misschien heb je nog niet eerder van het merk M2 Beauté gehoord. En dat is ook niet zo raar, ik namelijk ook nog niet tot voor kort.
Het is een merk dat haar oorsprong vindt in Duitsland maar inmiddels in maar liefst 30 landen verkocht wordt. In Nederland vind je het merk bijvoorbeeld bij Ici Paris XL.
Het merk schaalt zich onder de luxe merken en onderscheid zich vanwege de natuurlijke ingrediënten in de producten. Altijd fijn.
M2 Beauté heeft make-up en skincare met unieke eigenschappen.

ULTRA PURE SOLUTIONS FACIAL SPRAY

De M2 Beauté Ultra Pure Solutions Hyaluron & Collagen Facial Nano Spray wordt de allrounder voor een natuurlijke frisse teint genoemd.
De spray revitaliseert de bijzonder veeleisende huid en geeft haar de jeugdige elasticiteit terug en maakt de huid weer steviger.
De ingrediënten maken de huid zachter en geeft haar de ultieme hydratatie. Ook zorgt de spray voor het regeneratieproces van de huidcellen.
Naast de verzorgende functie zorgt het er ook voor dat het gezicht ontspant. De geur doet je denken aan een boeket vol met bloemen en bevat zoete sinaasappel, grapefruit, rozenhout en
jasmijngeuren.

Als eerste moet ik zeggen dat de spray echt geweldig is om aan te brengen. De mist (zo kun je het echt wel noemen) is zo fijn dat het net is alsof je door een wolkje loopt. Er komen absoluut geen druppeltjes uit maar heel fijne nevel.
De geur is minder aanwezig dan ik had verwacht door de beschrijving maar dat vind ik ook wel prettig. Een té aanwezige bloemengeur in een gezicht product vind ik niet zo lekker namelijk.
Na het sprayen voelt de huid inderdaad wat zachter aan, alsof er een klein laagje is blijven zitten op een positieve manier.
Het enige wat ik een dingetje vind is de prijs. Het is echt wel prijzig voor een gezichtsspray. Maar wie houdt van de luxere producten moet zeker deze eens proberen.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

Het merk M2 Beauté is verkrijgbaar bij de Ici Paris XL filialen en natuurlijk ook in de webshop. Het assortiment in Nederland is niet mega groot maar zeker even de moeite waard om een kijkje te nemen!

Prijs:

  • Ultra Pure Solutions Hyaluron & Collagen Facial Nano Spray €97.50 (75ml)

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May