Ken jij de varkensharen borstels al? De Rock & Ruddle Haarborstels zijn daarvan gemaakt en beloven dus ook glanzend en gezond haar. Ik was al bekend met dit soort borstels maar nog niet met dit merk. In deze post vertel ik je precies wat de borstels doen en wat ik ervan vind.

ROCK & RUDDLE

ROCK & RUDDLE HAARBORSTEL

Het merk Rock & Ruddle is opgericht door Jackie en Alexandra. Zij hebben beide voor L’Oreal gewerkt en daar hebben zij hun passie en liefde voor haarverzorging ontdekt.
Toen Alexandra haar favoriete haarborstel kwijtraakte en zij op zoek ging naar een nieuwe, kwam ze erachter dat geen enkele haarborstel zo prettig werkte als die ene die ze kwijt was.
Dus bedachten ze samen om een hele nieuwe collectie haarborstels te ontwerpen van de beste kwaliteit. En toen werd Rock & Ruddle geboren!
Het merk verkoopt wereldwijd haarborstels, kammen en haarclips. In Nederland vind je ze onder andere bij Skins Cosmetics, John Beerens en HBB24.

HAARBORSTEL

ROCK & RUDDLE HAARBORSTEL

Waar het merk bekend om staat zijn de super leuke prints op de haarborstels. De print die ik heb is die van Flamingo’s. Heerlijk roze en zomers, just how I like it!
Er zijn meer dan 30 prints dus keuze genoeg en voor iedereen wat wils.
De borstels zelf zijn gemaakt van natuurlijk varkenshaar. Klinkt wel gek maar dat is het niet. Het zorgt er namelijk voor dat het haar gaat glanzen en zelfs gezonder wordt. Doordat de varkensharen de natuurlijke oliën van de hoofdhuid verspreidt over het haar, ziet het haar er weer prachtig uit.

ROCK & RUDDLE HAARBORSTEL
ROCK & RUDDLE HAARBORSTEL

Zoals ik al zei had ik wel al ervaring met borstels van varkenshaar. Denk aan Maison Pearson, één van de bekendste merken die deze haarborstels uitgebracht hebben. Maar wel voor heel erg veel geld.
Deze borstels van Rock & Ruddle zijn wel drie keer goedkoper en ik moet eerlijk zeggen dat ik geen kwaliteitsverschil merk. De haren zijn lekker stevig en halen klitten makkelijk uit mijn haar zonder dat het pijn doet of haren uit mijn hoofd trek.
Ik gebruik al jaren borstels van varkensharen en ik moet je vertellen dat ik er echt bij zweer. Plastic borstels en ijzeren helemaal, mogen van mij (sorry) echt de prullenbak in.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

ROCK & RUDDLE HAARBORSTEL

Zoals ik al aangaf in de post, kun je de borstels van dit merk bij Skins Cosmetics, John Beerens en HBB24 vinden. Ook kun je altijd even googlen om te kijken waar je de goedkoopste versie vindt. Het verschilt soms nog wel eens van prijs!

Prijzen:

  • Rock & Ruddle Haarborstel Flamingo – gemiddeld €37.95

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May