De laatste maanden gebruik ik hem iedere dag. De Airbrush Flawless Finish Powder van Charlotte Tilbury. DE poeder die het voor mij doet. Lees je mee?

CHARLOTTE TILBURY

CHARLOTTE TILBURY: AIRBRUSH FLAWLESS POEDER - REVIEW

De naam van het merk is ook de oprichtster van het merk; Charlotte Tilbury. Een prachtige dame trouwens! Haar missie is om iedere vrouw de mooiste versie van zichzelf te kunnen laten zijn. Love it.
Van oorsprong is Charlotte visagiste en heeft dan ook de nodige ervaring in de make-up wereld. Zo heeft ze haar merk dan ook opgericht, door de ervaring weet zij welke producten een vrouw mooi maken en wat het meest fijne is om te gebruiken. Een merk dat tot één van mijn persoonlijk favoriete merken hoort. Charlotte Tilbury.. Zucht..
Oh en by the way, Charlotte Tilbury test niet op dieren! Meer artikels van het merk kun je hier vinden.

AIRBRUSH FLAWLESS FINISH POWDER

CHARLOTTE TILBURY: AIRBRUSH FLAWLESS POEDER - REVIEW

De Airbrush Flawless Finish Powder van Charlotte Tilbury heb ik eigenlijk ontdekt via Melanie (@Lipsonfire_). Zij had deze bij zich tijdens een eventje. En wauw! IK-MOEST-DEZE-HEBBEN!
Deze poeder bevat micro-fijne poederdeeltjes met kleine zachte delen die de lijnen en de imperfecties van de huid doen laten vervagen.
De traditionele poeders kunnen de huid dof en zwaar laten lijken, dat belooft deze poeder dus niet te doen. Deze poeder is namelijk luchtig en geeft een vlekkeloze teint die de huid een heldere en matte finish geeft.

CHARLOTTE TILBURY: AIRBRUSH FLAWLESS POEDER - REVIEW
CHARLOTTE TILBURY: AIRBRUSH FLAWLESS POEDER - REVIEW

Deze poeder draag ik op vrijwel alle foto’s die je op Instagram ziet van de laatste twee maanden. Ik gebruik hem ook heel graag tijdens deze warme dagen. Zonder foundation, dus alleen de poeder. Het maakt mijn huid namelijk veel zachter, laat mijn poriën minder zien en maakt de huid mat.
De poeder zit in een prachtig gouden doosje en lijkt ontzettend wit, ik heb namelijk de medium variant. Ik schrok even dat het veel te licht voor mij zou zijn. Maar dat is dus niet zo.
De poeder is in drie tinten verkrijgbaar: Fair, Medium en Dark.

VOOR

NA

Zoals je hierboven goed kunt zien is mijn huid zichtbaar zachter, gladder en egaler. Ook maakt het mijn huid matter. Voor de mooi doe ik er nog wel even een highlighter bij op, om die glow mooi te houden. Maar op de foto’s hierboven heb ik echt niets anders dan de poeder opgedaan zodat het effect goed te zien is.
Ook vind ik de poeder totaal niet zwaar aanvoelen. Het is inderdaad net of ik niets draag. Ook gaat het niet tussen de lijntjes zitten en wordt het geen ‘poedergezicht’, ook niet als je laagjes over elkaar aanbrengt. Tot slot is het doosje het ideale formaat om mee te nemen in de handtas en doordat het een compacte poeder is, ook heel makkelijk om ‘on the go’ bij te werken!

VOLLEDIGE LOOK

Een bericht gedeeld door MAY CATE (@may_cate) op

Een bericht gedeeld door MAY CATE (@may_cate) op

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

CHARLOTTE TILBURY: AIRBRUSH FLAWLESS POEDER - REVIEW

De producten van Charlotte Tilbury zijn allemaal te koop bij de Bijenkorf. Online, maar natuurlijk ook in de winkel waar je overal aan kan snuffelen en ook kan proberen en voelen.
Wil je de allernieuwste producten zien of direct vanaf CT zelf bestellen? Dat kan via Charlottetilbury.com.

Prijs:

  • Airbrush Flawless Finish Powder €42 (8gr)

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May