Het merk Chrome Stiletto gaat de wereld veroveren. Let maar op! Deze handschoenen die het gezicht reinigen en scrubben hebben niets meer dan water nodig. Goedkoper & beter voor het milieu. Een win-win situatie dus! Lees je mee?

CHROME STILETTO: A NEW BRAND

CHROME STILETTO

Chrome Stiletto is opgericht door twee prachtige dames: Norien en Zarien. Zij waren op zoek naar huidverzorgingstools die zo min mogelijk tijd in beslag nemen maar toch hun werk goed doen. Zo kwamen ze uit bij de Gorgeous Glamour en de Diamond Touch. Handschoenen die met toevoeging van alleen water precies doen wat jij wil.
Chrome Stiletto staat voor uniekheid, scherpheid, kracht, elegantie, beauty en de energie die we allemaal hebben. Natuurlijk zijn de producten en materialen nooit op dieren getest!

GORGEOUS GLAMOUR

CHROME STILETTO: A NEW BRAND

Ik begin met de Gorgeous Glamour, een make-up remover en cleanser. En het perfecte alternatief voor al je reinigingsproducten.
De 2-in-1 handschoen reinigt al je make-up (zelfs waterproof make-up) en maakt de poriën op een milde manier schoon, waardoor alle viezigheid en onzuiverheden worden verwijderd.
De Gorgeous Glamour heeft alleen water nodig, verder niets! En is de perfecte tool om overal je make-up te verwijderen. Of dat nu thuis is, op vakantie, op kantoor of waar dan ook.
De handschoen kan 4-6 maanden worden gebruikt, kan in de wasmachine, is hypoallergeen en antibacterieel en is voor alle huidtypes geschikt.

CHROME STILETTO: A NEW BRAND
CHROME STILETTO: A NEW BRAND

Ik heb ervaring met reinigingsdoeken dus ik heb wel wat vergelijkingsmateriaal. Ik moet zeggen dat de handschoen in de eerste plaats van heel goede kwaliteit is. Het materiaal voelt sterk maar zacht aan. En ook over de esthetische kant is nagedacht, de handschoen ziet er mooi uit en aan het uiteinde vind je een lusje waaraan je hem kan ophangen in de badkamer om te drogen.
Maar het belangrijkste is natuurlijk; doet het ook wat het zegt?
Absoluut! De Gorgeous Glamour zorgt ervoor dat al mijn make-up is verwijderd en het verwijdert zelfs mijn oogmake-up! Heel fijn!
Ik ben vooral doeken gewend, maar doordat dit een handschoen is werkt het fijner. Je kunt namelijk in alle hoekjes komen en makkelijk de oogmake-up verwijderen door met 1 of 2 vingers zachtjes over het oog te wrijven.

CHROME STILETTO: A NEW BRAND

Hierboven  zie je dat ik de helft van mijn gezicht heb gereinigd met de handschoen. Zelfs de oog make-up gaat er goed af! Een aanzienlijk verschil dus!

DIAMOND TOUCH

CHROME STILETTO: A NEW BRAND

Vervolgens hebben zij ook de Diamond Touch. Dit is een face scrub handschoen en kan wel 8 tot 10 maanden worden gebruikt.
Deze handschoen belooft al je scrub producten te vervangen, hij bestaat namelijk uit exfoliërende fibers waarmee je gemakkelijk de dode huidcellen en bacteriën verwijdert. Naast het scrubben zorgt het ook voor een massage van de huid waardoor de bloed circulatie wordt gestimuleerd.
Ook deze handschoen is antibacterieel en hypoallergeen en het enige dat je nodig hebt is water.

CHROME STILETTO: A NEW BRAND

De Diamond Touch heeft precies hetzelfde uiterlijk als de Gorgeous Glamour, maar dan in een witte kleur.
De structuur van de stof is wel anders, deze voelt namelijk wat minder zacht. Ik moet zeggen dat ik hem ook niet ruw of stug vind aanvoelen en was dus heel benieuwd of deze scrub handschoen dan wel zou werken.
Dat doet de handschoen zeker! Tijdens het scrubben heb ik totaal niet door dat ik überhaupt aan het scrubben ben omdat het meer voelt als een massage. Na afloop is mijn huid wél super zacht en glad. Zeker voor de gevoelige huidjes is dit een TOP product. Maar ook als je liever wil zijn voor het milieu én voor je lichaam omdat je verder geen enkel ander product nodig hebt.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

CHROME STILETTO: A NEW BRAND

De Diamond Touch en de Gorgeous Glamour zijn beide te koop via de webshop van Chrome Stiletto. Het merk is Nederlands dus heb je het binnen 24 uur al in huis. Natuurlijk verzenden ze wereldwijd.
Wil je meer over het merk zien of wil je alle updates bekijken? Die kun je allemaal vinden op de Instagram pagina!
Verder moet ik ook nog even zeggen dat ik de prijzen super vind. Doordat je alleen maar water nodig hebt en geen andere producten is het veel goedkoper dan mijn normale uitgaven als het gaat om reiniging- scrubproducten.
Voor een korting van 10% op de producten, voer dan MAYCATE10 in  bij het afrekenen!

Prijzen:

  • Gorgeous Glamour €29.95
  • Diamond Touch €34.95
  • Gorgeous Glamour & Diamond Touch Deal €59.95

$

May