Laat uw huid baden in licht. Dat is de slogan van het nieuwe product van L’Occitane. De L’Occitane reinigingsmousse dat ook gebruikt kan worden als masker. Lees je mee?

L'OCCITANE

L’Occitane is een heerlijk merk met héle fijne producten waar ik al regelmatig over heb gepost. Wil je meer reviews zien van L’Occitane? Kijk dan even hier..

L’Occitane heeft een bijzondere relatie opgebouwd met aromatherapie

L’Occitane heeft volgens eigen zeggen een bijzondere relatie opgebouwd met aromatherapie. Vind ik persoonlijk al fijn klinken. Gewoon omdat het fijn klinkt, niet omdat ik nu zo into aromatherapie ben.
Gebaseerd op de kennis van essentiële oliën heeft L’Occitane haar producten gemaakt zoals gezichtsverzorging, lichaamsverzorging, parfum en uiteindelijk ook haarproducten.

REINE BLANCHE - MOUSSE LUMIÈRE INTENSE

Het nieuwe product van dit merk is de L’Occitane Reinigingsmousse. Deze mousse is zacht en heeft een extreem omhullende textuur. Het voelt alsof je hele gezicht is omgeven door zacht katoen! Niet alleen is het product een gezichtsreiniger maar ook de perfecte bondgenoot voor een mooie, stralende huid. In een paar minuten worden alle onzuiverheden in één keer verwijderd en wordt de teint geëgaliseerd. Hierdoor herstelt de huid haar natuurlijke glans.
Het prouct heeft een 2-in-1 formule en daardoor kan deze verzorging snel en eenvoudig worden toegepast in je dagelijkse schoonheidsroutine. De huid wordt hierdoor optimaal ontvankelijk gemaakt voor de dagelijkse verzorgingsproducten. Je kunt het product ook één of twee keer per week als masker gebruiken hierdoor gaat de huid nog intenser stralen.

De mousse heeft inderdaad een hele zachte structuur. Het zit in een aluminium fles met een pompsysteem waar de mousse uitkomt als je erop drukt. De geur is subtiel en zacht waardoor het ideaal is om ook in de avond te gebruiken, maar ook voor mensen die niet houden van een aanwezige geur. Zelf vind de geur ook erg lekker en de structuur doet het voor mij ook goed.
Nu is het natuurlijk de vraag of het ook de make-up en onzuiverheden verwijdert, dat doet het zeker. Oog make-up wordt niet geheel verwijderd maar het gezicht voelt lekker aan en ook gehydrateerd. Een fijne reiniging die ik absoluut met veel plezier gebruik.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

Alle producten van L’OCCITANE zijn exclusief verkrijgbaar bij de L’OCCITANE boetieks of online bij de officiële webshop van het merk.

Prijs:

  • L’Occitane Reine Blanche – Mousse Lumière Intense €28 (150ml), €12 (50ml).

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May