Je wist vast al dat Vitaminen gezond zijn voor de huid. Het nieuwe Vital C serum van Image Skincare bevat niet alleen vitaminen maar ook antioxidanten en bestrijdt alle huidverouderingstekenen en zorgt voor een gehydrateerde huid. Ik probeerde het uit!

IMAGE SKINCARE

Image skincare Vital C serum

Hier in Nederland is Image Skincare steeds bekender aan het worden. En terecht! Het merk is van oorsprong Amerikaans en daar mega bekend en populair. Het merk valt onder de high-end cosmetica en is ontwikkeld door Janna Ronert (CEO) en is van oorsprong schoonheidsspecialiste en Dr. Marc Ronert die van oorsprong plastisch chirurg is.
Hun main focus is Age Later en ze hebben voor ieder huidtype of huidprobleem wel een product. Het merk bestaat niet alleen uit producten, maar ook uit behandelingen (die je overigens ook in mijn kliniek: Clinic63 kan laten doen). Meer artikels over dit merk kun je hier vinden.

Image skincare Vital C serum

VITAL C SERUM

Het Vital C – Hydrating Antioxidant A C E Serum is nieuw in de collectie van Image Skincare. Het is een geconcentreerd serum dat de huid voedt met Vitamine A, C en E en bevat een krachtige combinatie van plantaardige antioxidanten. Onder andere groene thee- en echinacea-extracten.
De fijne lijntjes, een droge huid en andere tekenen van huidveroudering worden bestreden.
Ook bevat het serum berendruif extracten dat de huid een gezonde en vitale uitstraling geeft. Verder vind je ook een combinatie van aminozuren in het serum dat belangrijk is voor een gezonde huid. Maar dat is nog niet alles, want de toegevoegde rodewijn- en rozenbladextract biedt een optimale antioxiderende bescherming.
Het serum is geschikt voor een droge/gedehydrateerde, gevoelige en geïrriteerde huid.

Image skincare Vital C serum
Image skincare Vital C serum

Het serum zit in een glazen flesje met een pipet. Ik vind dit soort systemen altijd erg fijn, hierdoor kun je namelijk goed doseren en ik vind het er ook leuk uitziet.
Het serum heeft een beetje een gel-achtige textuur en heeft een gelige/oranje kleur. Dit moet afkomstig zijn van de vitamine c! Het ruikt namelijk ook heerlijk naar sinaasappels. Ik ben iemand die van geuren houdt in huidverzorging dus hier word ik blij van.
Ik breng het serum twee keer per dag aan onder mijn gewone huidverzorging. Het trekt lekker snel in waardoor ik meteen mijn andere crème eroverheen kan aanbrengen. Ik merk direct verschil qua hydratatie. Mijn huid voelt ook wat voller aan na gebruik.
Dit serum gaat absoluut opgemaakt worden en weer opnieuw worden aangeschaft. Ik ben he-le-maal fan!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

Image skincare Vital C serum

In Nederland wordt dit merk door 500 instituten verkocht maar het makkelijkst is natuurlijk om het via de webshop te kopen. Daar kun je ook advies krijgen maar ook de locaties vinden waar de behandelcentra zitten. Bij mijn eigen kliniek: Clinic63 verkopen ze dit merk ook én voeren ze de behandelingen uit van Image Skincare.

Prijs:

  • Vital C – Hydrating Antioxidant A C E Serum €69.50

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May