De leukste tijd van het jaar is bijna aangebroken! December, de maand van kerst, cadeautjes, gezelligheid en lekker eten. Als we het over cadeautjes hebben dan heb ik het onder andere over de Aveda Adventkalender. Een heerlijke box met 12 dagen lang, iedere dag een cadeautje voor jezelf. Kijk je mee?

AVEDA

AVEDA ADVENTKALENDER 2018 (LET OP: SPOILERS)

Het merk Aveda is big! Niet gek ook want ze hebben een fantastische missie. Ze zorgen ervoor dat het milieu niet wordt aangetast bij het produceren van de producten én ze zijn volledig dierproefvrij. De oprichter van Aveda was kruidenexpert en vanuit die optiek is het merk dan ook ontstaan. Verder is Ayurveda een grote inspiratiebron. Het merk heeft zich gespecialiseerd in haarverzorging en is al 40 jaar een groot merk in de wereld.

AVEDA ADVENTKALENDER 2018 (LET OP: SPOILERS)

AVEDA ADVENTKALENDER

Stel je wilt de Aveda Adventkalender graag zelf ook kopen en je wil van tevoren niet weten wat je in de vakjes gaat vinden, dan raad ik je aan om nu te stoppen met dit artikel. Wil je het wel gewoon zien, kijk dan vooral lekker verder.
Aveda heeft voor het eerst een adventkalender in het assortiment, en daar word ik blij van! De kalender bestaat uit 12 dagen en die staan voor 12 dagen uitpakken van fijne musthaves waaronder 5 bestsellers.
De kalender heeft als naam ‘Natuurlijk Geweldig Haar’ en belooft je de volgende punten met de producten uit de kalender:

1. WAS met schadeherstellende damage remedy™ restructuring™ shampoo 50 ml en conditioner 40 ml of smooth infusion™ shampoo 50 ml en conditioner 40 ml om serieus de strijd aan te gaan met kroezig haar.

2. PREPAREER met tegen warmte beschermende favorieten pure abundance™ style prep 30 ml, thickening tonic 100 ml en volumizing tonic 40 ml voor dikte en volume die zorgt voor een veilige basis voor elke feestelijke stijl.

3. STILEER met phomollient™ styling foam 50 ml en texture tonic 30 ml voor beheersbare textuur en fixatie.

4. REPAREER, na stileren met hitte, je haar met onze damage remedy™ treatment duo – intensive restructuring treatment 25 ml en daily hair repair 100 ml. Gebruik voor gerafelde puntjes dry remedy™ daily moisturizing oil 3 ml voor een beetje extra hydratatie.

AVEDA ADVENTKALENDER 2018 (LET OP: SPOILERS)
AVEDA ADVENTKALENDER 2018 (LET OP: SPOILERS)

De kalender bevat dus echt alles wat je nodig hebt voor je haar. Shampoo, conditioners, olie, mousse en onder andere een volume spray.
En ik moet er even bij zeggen dat de producten van Aveda echt goddelijk ruiken. Het blijft ook lekker lang geuren, love it.

AVEDA ADVENTKALENDER 2018 (LET OP: SPOILERS)
AVEDA ADVENTKALENDER 2018 (LET OP: SPOILERS)

Mijn favoriete producten zijn de olie (helaas is dat echt een mini versie, dus die ga ik nog eens aanschaffen) en de volume tonic spray. It actually works! En volume kan ik altijd wel gebruiken.

Leuk weetje: binnenkort ben ik bij een Aveda salon om mijn haar te laten kleuren. Ik ben erg benieuwd en ik neem jullie natuurlijk weer mee via mijn Instagram stories!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

AVEDA ADVENTKALENDER 2018 (LET OP: SPOILERS)

Aveda is te koop via de Aveda webshop maar ook bij de officiële verkooppunten zoals salons. Op de website kun je gemakkelijk een salon bij jou in de buurt vinden.

Prijs:

  • Adventkalender Natuurlijk Geweldig Haar €115

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May