De Boys & Girls Lipstick collectie van Tom Ford is uitgebreid met maar liefst 30 nieuwe kleuren. In totaal dus 50 tinten! Ik, als nude kinda girl, koos voor Ava en Mason. Twee subtiele tinten met een glanzende sheer finish. Kijk je mee?

TOM FORD

TOM FORD BOYS & GIRLS LIPSTICKS

Tom Ford is een Amerikaans mode ontwerper. En niet onbelangrijk, een knappe man! Echt. Hij is van alle markten thuis, denk aan de fashion wereld, maar ook zit hij in de filmwereld.
In het verleden heeft Tom Ford bij Gucci gewerkt als designer en is gegroeid naar creative director van Yves Saint Laurent. In 2005 begon hij zijn eigen merk, hij begon vooral met zonnebrillen en is in samenwerking met Estée Lauder een beauty collectie begonnen.
Meer artikelen over Tom Ford vind je hier!

BOYS & GIRLS COLLECTION

TOM FORD BOYS & GIRLS LIPSTICKS

Mirror mirror on the wall, who is the cutest of them all? Dat moeten de Boys & Girls Lipsticks zijn van Tom Ford! De collectie bestaat uit handtas formaatje lipsticks die allemaal vernoemd zijn naar de vrienden, intimici en partners waar Tom Ford van houdt.
Er zijn 15 nieuwe boys en 15 nieuwe girls bij gekomen dus in totaal zijn er 50 verschillende tinten. Wauw!
De ingrediënten van de lippies zijn ook fijn, exotische ingrediënten als soja zaad-extract, Braziliaanse murumuru boter en kamillebloem olie.
De lipsticks zijn per stuk verkrijgbaar en in sets van 3. Van prachtige bold kleurtjes tot fijne nude en transparante tinten.

TOM FORD BOYS & GIRLS LIPSTICKS
TOM FORD BOYS & GIRLS LIPSTICKS

Zoals jullie wellicht wel weten ben ik een nude kinda girl. Dus koos ik voor mooie nude / transparante tinten. De Ava (echt een nudie) en de Mason (een lichtroze tint).
Beide lipsticks hebben een sheer finish, de pigmentatie is dus niet knalhard maar mooi subtiel en heeft een mooie glans zonder dat het plakkerig aanvoelt.
Ik adviseer wel een beetje voorzichtig te doen, de lipstick zijn smaller en ik heb er al 1 gebroken omdat ik te enthousiast aan het stiften ging. No problem, gewoon er weer op zetten en klaar is kees. Maar toch zonde. Dus met beleid!
Mega fijne lipstick om je net dat beetje extra te geven bij die no make-up look of juist om de lippen subtiel te houden met een lekkere smokey-eye.

AVA

TOM FORD BOYS & GIRLS LIPSTICKS

MASON

TOM FORD BOYS & GIRLS LIPSTICKS

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

TOM FORD BOYS & GIRLS LIPSTICKS

Het merk Tom Ford is verkrijgbaar in Nederland bij Parfumerie Douglas, Hudson’s Bay en bij de Bijenkorf. In de fysieke winkels kun je alles proberen en kun je natuurlijk advies krijgen van de verkopers. Hiervoor raad ik toch de Bijenkorf of Hudson’s Bay aan omdat de specialisten van Tom Ford hier aanwezig zijn. Ook online kun je de producten aanschaffen via de webshop.

Prijs:

  • Tom Ford Boys & Girls Lipstick €35

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May