3 weken geleden ben ik bij Xxperience by Imogen geweest in Alkmaar. Het is jullie vast allemaal opgevallen dat er een stuk van mijn haar af is! Ook is het geverfd, maar op een bijzondere manier. Ik vertel het je in dit artikel! 

XXPERIENCE BY IMOGEN

Experience by Imogen is een kapsalon in Alkmaar (recht tegenover het Waagplein!) waar alleen maar wordt gewerkt met natuurlijke producten. Zo werken zij met het merk Aveda en zijn de permanente haarkleuringen maar liefst 97% natuurlijk en de semi-permanent kleuringen zelfs 100% natuurlijk!
Verder zitten er ook nog een schoonheidssalon en een massagesalon in de zaak, je kunt dus voor alles terecht bij Xxperience by Imogen. Zelf ging ik voor een haarkleuring en knipbeurt. En ik nam eindelijk het besluit om alles eraf te knippen!

Als eerst zal ik vertellen dat ik de zaak echt prachtig vind. De buitenkant is heel mooi monumentaal en de binnenkant is helemaal Aveda-like. En het ruikt er meteen al heerlijk. Je kunt er terecht voor allerlei behandelingen maar ook alle producten van Aveda zijn er te koop.

Mijn behandeling werd een haarkleuring en een knipbeurt. Ik koos voor de 100% natuurlijke semi-permanente haarkleuring (oftewel in de volksmond een spoeling). Omdat mijn haar al zoveel te verduren heeft gehad wilde ik er toch lief voor blijven.
Tijdens het uitwassen kreeg ik nog een heerlijke hoofdmassage waarbij ik bijna in slaap viel en hierna nog een herstellend masker.
Tot slot ging de schaar erin!

VOOR

NA

Ja, het mag gezegd worden.. Ik vind het namelijk ZO mooi! Oké, het kapsel vind ik al heel mooi maar ook de kleur (donkerbruin met een kopertint) vind ik prachtig. Het is een beetje moeilijk te zien op de foto. Wat me opviel is dat mijn haar ontzettend gezond aanvoelde en eruitzag na het verven. En dat doet het nu, 3 weken later nog steeds!
Ik heb altijd mijn haar geverfd met ‘normale’ haarverf en ik moet zeggen dat ik wel degelijk verschil zie en voel. Ik ga zelf in ieder geval mijn haar blijven verven met de Aveda natuurlijke haarspoeling.

INFORMATIE OVER XXPERIENCE BY IMOGEN

Alle informatie over de salon is te vinden op de website. Hier vind je ook alle prijzen, contactmogelijkheden, openingstijden en foto’s.
Ps. Imogen doet ook ontzettend leuke dingen met etherische oliën. Zeker de moeite waard om hier ook naar te kijken!

Dit artikel bevat diensten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May