Het ziet er niet alleen cute uit, het heeft ook een superleuke naam. De nieuwste Day Wear van Estèe Lauder heet namelijk Sorbet Crème. Love it! Ik review de dagcrème hieronder. Als je nieuwsgierig bent, kijk dan even verder. 

ESTÈE LAUDER

Het merk Estée Lauder heeft echt geen introductie meer nodig. Het merk behoort tot één van mijn favorieten, al voor ik ging bloggen zelfs.
Ze verkopen heerlijke huidverzorgingsproducten én prachtige make-up. Het merk is één van de grootste van de wereld en ik ken niemand die het niet kent of geen fijn merk vindt. Dat zegt al genoeg denk ik.
Ik heb al regelmatig artikels geschreven over Estée Lauder producten en als je nieuwsgierig bent, kun je die hier vinden.

SORBET CREME

De volledige naam van de crème is Estée Lauder DayWear Anti-Oxidant 72H-Hydration Sorbet Creme SPF 15. De crème heeft een lichte waterige textuur, maar belooft de huid goed te hydrateren door het een hydratatieboost te geven die tot wel 72 uur lang doorwerkt!
Ook beschermt tegen de tekenen van vroegtijdige huidveroudering en vermindert de zichtbaarheid ervan dankzij de kracht van Estée Lauder’s meest effectieve antioxidant. Het voorkomt en vermindert een doffe huid en fijne droge lijntjes.

Deze dagcrème is echt heerlijk! Juist door de lichte en waterige textuur trekt het snel in de huid en kun je erna meteen beginnen met je make-up. Het is dan ook de perfecte basis voor je foundation.
Ook de geur is zalig! Heel fris en inderdaad ‘sorbet-achtig’. Ook het uiterlijk van de pot vind ik cute met de lichte pastelblauwe kleur dat overloopt naar wit.
Ik moet zeggen dat ik hem zelfs fijner vind dat de originele Daywear Creme.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

De producten van Estée Lauder zijn in vrijwel alle parfumerieën te koop en kun je online ook overal vinden.
Ook kun je terecht bij Ici Paris XL, Douglas en Mooi Parfumerie voor Estée. Ook de Bijenkorf en Hudson’s Bay verkopen dit merk.

Prijs:

  • DayWear Anti-Oxidant 72H-Hydration Sorbet Creme SPF15Gezichtscrème €27 (30ml), €45 (50ml).

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May