Mijn vriendin doet al jaren kristallen in haar water. Manipura Malas bedacht hiervoor een handig alternatief. Een Crystal Bottle. Een waterfles met een kristal erin. Kristallen werken helend, opladend en inspirerend. Als je je nog niet hebt verdiept in deze materie, volgende maand zal ik daar een leuk artikeltje over schrijven! Maar voor nu, check out deze prachtige waterflessen!

MANIPURA: ROCK YOUR BOTTLE

MANIPURA MALA

Manipura Mala is een vrij nieuw merk, ze zijn namelijk gestart in 2015. De founders zijn Tati Hacmon en haar partner Asaf Hacmon. Zij vinden het belangrijk om ook rekening te houden met het milieu en willen het hart inspireren en positieve veranderingen in het leven van mensen brengen met hun visie.
Het draait allemaal om kristallen, deze zijn allemaal zelf uitgekozen, natuurlijk en komen van onder andere Bali, Afrika, India of Brazilië.
Fun fact: Manipura betekent ‘City of Gems’ in Sanskriet en is tevens de derde chakra in het lichaam (Solar Plexus).

CHRYSTAL BOTTLE

MANIPURA: ROCK YOUR BOTTLE

Zoals je hierboven ziet, gaat het om een waterfles met een kristal (steen) in het midden. Water heeft ‘memory’ en is zo gevoelig dat de moleculaire structuur constant verandert.
De flessen van Manipura brengen het water direct in contact met de helende kristallen die reinigen, opladen en inspireren.
Er is keuze uit verschillende stenen, voor ieders voorkeur is er wel een steen te vinden.

MANIPURA: ROCK YOUR BOTTLE

Ik koos voor de Amethyst. Deze staat namelijk voor ‘CALM – SERENITY – BALANCE – INNER PEACE’ en boy, dat heb ik nodig met mijn ADHD in mijn hoofd. De Amethyst staat bekend als de kalmerende steen. Het zorgt namelijk ook voor emotioneel balans en mentale helderheid. Heel fijn!

MANIPURA: ROCK YOUR BOTTLE
MANIPURA: ROCK YOUR BOTTLE

De steen is werkelijk waar prachtig. Ik zie inderdaad dat ze specifiek zijn gekozen door Tati en Asaf. Ze zijn helder en hebben een prachtige uitstraling.
De fles is volledig van glas, wat het natuurlijk heel ecologisch maakt, maar geeft ook een luxe uitstraling. Ik zou er wel een ‘sleeve’ bij aanschaffen. Want als je de fles laat vallen, dan weet ik niet of het glas sterk genoeg is!
Verder geeft de steen geen enkele kleur of smaak af, dus daar hoef je niet bang voor te zijn. Ik vind hem alleen al mooi om neer te zetten in mijn huis! Maar het zorgt er ook voor dat ik genoeg water drink. Gewoon twee flessen per dag opdrinken en I am good to go!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

MANIPURA: ROCK YOUR BOTTLE

De waterflessen zijn te koop via de webshop van Manipura Mala. Als je bent geïnteresseerd in alle betekenissen en informatie, dan vind je deze ook op de website.
En ik heb iets leuks voor jullie! Je kunt namelijk een fles met 10% korting krijgen!

10% korting op de fles met mijn code!

Gebruik de code MaySpring19 bij het afrekenen en de korting gaat eraf!

Prijs:

  • Crystal Bottle Amethyst €75

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May