De nieuwste zomergeur van Tom Ford is deze fijne uniseks geur Costa Azzurra Acqua Eau de Toilette. Niet alleen zit de geur zoals altijd in een prachtige flacon, maar is het ook nog eens een fijne kruidige geur die jij kunt dragen, maar ook je vriend, man, partner, broer noem maar op. Twinning is winning!

TOM FORD

Tom Ford is een Amerikaans mode ontwerper. En niet onbelangrijk, een knappe man! Echt. Hij is van alle markten thuis, denk aan de fashion wereld, maar ook zit hij in de filmwereld.
In het verleden heeft Tom Ford bij Gucci gewerkt als designer en is gegroeid naar creative director van Yves Saint Laurent. In 2005 begon hij zijn eigen merk, hij begon vooral met zonnebrillen en is in samenwerking met Estée Lauder een beauty collectie begonnen.
Natuurlijk heb ik meer artikelen over Tom Ford producten geschreven.

TOM FORD COSTA AZZURRA ACQUA

De geur Costa Azzurra Acqua is dus een uniseks geur en is een zogenoemde ‘frisse’ eau de toilette. De Bijenkorf beschrijft de geur op deze manier (ik kan het namelijk zelf niet mooier verwoorden):

Costa Azzurra Acqua brengt koele lucht en verfrissend water samen. De zoute golven van de wind en zee botsen in de warmte van de zon op het lichaam, dat de bloedhitte reguleert. Een instant hit van opwindende zeelucht vermengt zout met de houtachtige macchia van het strand, een wilde wirwar van cypressen, jeneverbes en mirte. De citrusadem van de citroen verlicht, als zonnestralen op een natte huid, de knapperige aarde van dennenappels en naalden in de kern van de geur. De vloeibare amberkleurige facetten van cistus absolute druipen van de lentisque resinoïde, die de ontknoping van de Costa Azzurra Acqua-ervaring vastleggen wanneer het overblijvende water samen komt op de lome spieren van het lichaam. -Bijenkorf.nl

Ik moet zeggen dat de geur meer naar de mannelijke kant neigt. Althans, dat is mijn mening. Dat hoeft natuurlijk geen nadeel te zijn want veel vrouwen houden van mannen geuren en gebruiken die dan ook gewoon.
De geur is wel fris en daardoor ook goed te gebruiken voor vrouwen, zeker in de zomer. Ook vind ik het wat kruidig aandoen als ik even door snuffel. En daar hou ik persoonlijk erg van. Voor de zomer is dit zeker aan geur die ik zelf ook dragen zal. En ook al is het een eau de toilette, de geur vervliegt zeker niet snel!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

Het merk Tom Ford is verkrijgbaar in Nederland bij Parfumerie Douglas, Hudson’s Bay en bij de Bijenkorf. In de fysieke winkels kun je alles proberen en kun je natuurlijk advies krijgen van de verkopers. Hiervoor raad ik toch de Bijenkorf of Hudson’s Bay aan omdat de specialisten van Tom Ford hier aanwezig zijn. Ook online kun je de producten aanschaffen via de webshop.

Prijs:

  • Tom Ford Costa Azzurra Acqua €105,60 (50ml), €150,50 (100ml)

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May