Afgelopen week probeerde ik de Lumispa huidverzorgingsapparaat. Het reinigen van je gezicht staat namelijk op nummer 1 als het gaat om je skincare routine. Het goed reinigen van je huid is dus heel belangrijk! Met een apparaat als deze reinig je je huid beter dan met de handen of met een doekje. Met een make-up remover kun je de make-up niet altijd volledig verwijderen, maar met de LumiSpa verwijder je de make-up en onzuiverheden 100% waardoor het niet je poriën verstopt laat raken wat acné en onzuiverheden als gevolg kan hebben. Benieuwd wat ik van de Lumispa vind? Lees dan even verder!

LUMISPA BORSTEL

Deze borstel heet officieel de ageLOC® LumiSpa™ en is bekroond met verschillende prijzen.`het is door Euromonitor uitgeroepen tot ’s werelds nummer 1 merk voor schoonheidsbehandelingsapparatuur thuis in 2017 en 2018.
Het huidverzorgingsapparaat is een 7-in-1 oplossing voor een jonger uitziende huid. Klinkt als muziek in de oren.
De LumiSpa is ten eerste waterdicht én oplaadbaar en heeft voor de huid heel veel voordelen.
Denk aan het grondig reinigen van de huid en het verminderen van de zichtbaarheid van poriën. Daarnaast zorgt het apparaat ook voor een egale, zachte, stralende, heldere en frisse huid.

De Two-Sense Motion-technologie stimuleert de huid, terwijl de precieze beweging en regelmaat geoptimaliseerd zijn om samen te werken met de activerende reinigers, zodat je huid grondig gereinigd is en al na het eerste gebruik gladder en zachter aanvoelt.
Het opzetstuk is gemaakt van siliconen en verwijdert talg, onzuiverheden, make-up en vuil  met als doel de eerste tekenen van huidveroudering te helpen bestrijden.

Wat ik ook geweldig vind is dat het apparaat je automatisch begeleidt tijdens elke sessie van twee minuten. Het laat je weten wanneer je het verkeerd gebruikt en wanneer het tijd is om naar een ander deel van het gezicht te gaan.

Het is de bedoeling om het apparaat twee keer per dag te gebruiken. ’s Morgens en in de avond wanneer je de make-up gaat verwijderen.
Het apparaat voelt lekker zacht aan en geeft tegelijkertijd een fijne massage waardoor de bloedcirculatie ook goed wordt gestimuleerd. Het verwijdert ook goed de make-up, helemaal.
Je kunt de LumiSpa gebruiken met een reinigingsproduct van hetzelfde merk (Nuskin). Deze zijn in verschillende varianten verkrijgbaar voor verschillende huidtypen.

Wat ik persoonlijk het fijnst vind aan dit apparaat is niet alleen de masserende werking (i’m a sucker for massages) Het geeft namelijk de juiste frequentie aan trillingen die je huidcellen traint waardoor je huid meer van de stoffen produceren die er voor zorgen dat je huid er jonger, sterker en levendiger blijft. Maar ook het feit dat de borstel voor jou nadenkt. Je weet dus precies wanneer je naar een ander gedeelte van je gezicht moet gaan. Zo simpel om te doen!
Na het gebruik van de LumiSpa voelt mijn huid direct al zachter en gehydrateerder aan. Het pakt huidveroudering aan bij de bron, dit is wat NuSkin uniek maak, verzacht en geeft je ontspanning. Heerlijk dus!

VERKRIJGBAARHEID

De LumiSpa is te koop via de website van HelloBeauty, Nu Skin & LumiSpa. Zij verkopen de Lumispa huidverzorgingsapparaat en ook alle bijbehorende producten, zoals reinigingsproducten, opzetstukken enzovoorts.

Ontzettend leuke tip: Als je de producten met 30% korting wil shoppen dan kun je je GRATIS aanmelden voor een VIP account. Zo kun je alle producten van NuSkin met 30% korting shoppen!

$

May