Een nieuwe collectie van L’Occitane is weer uit! De Rose & Jasmin lijn heeft weer alle fijne producten die je verwacht. En denk bij roos en jasmijn niet aan oude vrouwen, maar juist aan een zachte, poeder-achtige geur met een vleugje musk. Kijk je mee?

L'OCCITANE

L'Occitane rose jasmin collectie

L’Occitane is een heerlijk merk met héle fijne producten waar ik persoonlijk fan van ben. De geuren zijn altijd origineel en de producten vind ik heerlijk!

L’Occitane heeft een bijzondere relatie opgebouwd met aromatherapie

L’Occitane heeft volgens eigen zeggen een bijzondere relatie opgebouwd met aromatherapie. Vind ik persoonlijk al fijn klinken. Gewoon omdat het fijn klinkt, niet omdat ik nu zo into aromatherapie ben.
Gebaseerd op de kennis van essentiële oliën heeft L’Occitane haar producten gemaakt zoals gezichtsverzorging, lichaamsverzorging, parfum en uiteindelijk ook haarproducten.
Meer artikels over dit merk vind je hier.

DE ROSE & JASMIN COLLECTIE

De roos & jasmijn collectie van L’Occitane is een ontmoeting tussen 2 bloemen uit het Middellandse zeegebied. Namelijk de Centifolia roos vermengt met jasmijn.
De collectie heeft natuurlijk de mooiste producten in de collectie zitten. Namelijk de douchegel, de handcrème, een bodymilk en een eau de toilette om het af te maken.

DOUCHEGEL

L'Occitane rose jasmin collectie

De Douchegel uit de roos & jasmijn collectie heeft een delicaat parfum van een bloemige en muskusachtige geur, waarbij de delicate noten van Jasmijn zich vermengen met het bloemige water van Rozen Centifolia uit de Provence.
Het is een heerlijk zachte geur die je tijdens het douchen eventjes meeneemt naar de Provençaalse dageraad.

BODYMILK

L'Occitane rose jasmin collectie

Na het douchen gebruik je dan de Rose & Jasmin Bodymilk. Deze laat een heerlijke bloemige en muskus-achtige geur achter op de huid. De melk werkt hydraterend en daardoor is een droge huid dus ook verleden tijd.
De melk trekt snel in, prettig als je je aan wil kleden en geen plakkerige huid wil. De geur blijft lang ruiken, heerlijk!

EAU DE TOILETTE

L'Occitane rose jasmin collectie

Het neusje van de zalm is dan toch wel de Eau de Toilette uit deze lijn. Ik kan hem helaas nog niet terug vinden op de website van L’Occitane, maar ik ga ervan uit dat deze snel online komt.
Het is een bloemige/muskus-achtige parfum die ook wat poederachtig aandoet. Ik ben zelf niet zo erg fan van rozengeur maar deze eau de toilette heeft niet die zware rozen- of jasmijngeur. Het is juist heel zacht en dat vind ik lekker!

HANDCRÈME

L'Occitane rose jasmin collectie

Natuurlijk bevat de lijn ook een Handcrème. Zoals alle handcrèmes van dit merk bevat ook deze karité boter dat zorgt voor hydratatie en bescherming van de handen. De crèmes zijn heerlijk vol en verzorgen direct de droge huid van de handen. Ze trekken snel in waardoor je meteen weer verder kunt waar je mee bezig was.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

De L’Occitane producten zijn verkrijgbaar via de webshop. Neem echt even een kijkje op de gehele website want ze hebben ongelooflijk veel fijne producten. En ze ruiken echt allemaal heerlijk!

Prijzen:

  • L’Occitane | Rose & Jasmin Douchegel €15 (250ml)
  • L’Occitane | Rose & Jasmin Body Milk €24 (250ml)
  • L’Occitane | Rose & Jasmin Eau de Toilette €54 (50ml)
  • L’Occitane | Rose & Jasmin Handcrème €8 (30ml)

 

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review 
Disclaimer

May