Eén van de meest prachtige niche parfum merken is toch wel Amouage. Dit parfumhuis heeft de mooiste flacons en de heerlijkste geuren. Vandaag ga ik het hebben over Lilac Love. Mijn favoriet van dit merk. Kijk je mee?

AMOUAGE LILAC LOVE

AMOUAGE

Het parfumhuis Amouage is bekend om het creëren van enkele van de meest verfijnde parfums ter wereld. Amouage is ontstaan in 1983 in het sultanaat Oman en drukt de hedendaagse majesteit van dit land uit.
De collecties spreken tot een verfijnde, zelfverzekerde en bereisde veeleisende klantenkring die elke dag op zoek is naar iets onweerstaanbaar kostbaars, buitengewoons en persoonlijks. En daar zijn zij absoluut in geslaagd, want heb jij een Amouage geur? Dan weet je hoe ‘sophisticated’ jij je kunt voelen als je een parfum van dit merk draagt.
Tot slot vormt de Arabische parfum cultuur de kern van Amouage en is verweven in het weefsel van elke creatie.

 

LILAC LOVE

AMOUAGE LILAC LOVE

De geur Lilac Love is mijn meest favoriete geur van het merk. Je kunt hem omschrijven als bloemig en poederig, maar toch kruidig en warm. Een mooie combinatie die bij vrijwel iedere gelegenheid passend is.
De geur wordt als volgt omschreven:

Een romantisch parfum. Lilac Love Eau de Parfum van Amouage is een liefdesbetuiging met een oogstrelend, betoverend geurend boeket lila seringen. Door de bloemige en zoetige geur, met topnoten als seringen, pioenroos, gardenia en met een hart van o.a. vanille en cacao. Door de kleur van flacon en de verpakking: lila als symbool voor jonge, eerste liefde en voor zoete herinneringen. Lilac Love is een geurcreatie, die “de taal van liefde” spreekt.

Noten:

Topnoten: Heliotroop (vanillebloem), sering, gardenia, jasmijn, pioenroos en roos
Hartnoten:
Cacao, tonkaboon en orris (wortelextract)
Basisnoten: Vanille, sandelhout en patchouli.

AMOUAGE LILAC LOVE
AMOUAGE LILAC LOVE

Een niche parfum is altijd een echte experience, maar Amouage neemt je mee naar another level! Want het doosje waarin de geur komt, de flacon en de details van onder andere de dop zijn echt vakmanschap en prachtig om te zien.
De geur zelf doet ook niet onder en is hemels, het is echt een bloemige geur, maar door de tonkaboon en de vanille krijgt het een lichte gourmand-touch. De geur is bij mij heel zacht, vrouwelijk en verslavend. Ik blijf iedere keer aan mezelf ruiken.
Hij opent wat bloemig en zoet, waarna de geur zachter wordt en een mysterieuze, vrouwelijke hint geeft met dank aan de patchouli.
De sillage van het parfum is gemiddeld, het laat juist een hele zachte en subtiele hint van de geur achter, waardoor het een heel aangenaam sillage heeft.
De longetivity is ook heel goed, ik ruik het in de avond nog steeds op mijn huid.
Mijn all-time favorite van Amouage! Ik hoop binnenkort meer mooie geuren van dit parfumhuis te mogen reviewen op maycate.com. Want ik ben zó enthousiast over de parfums!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

AMOUAGE LILAC LOVE

Je kunt de geuren kopen via de webshop van Amouage zelf. Uiteraard heeft Douglas dit parfumhuis ook in haar assortiment!

Prijzen:

  • Amouage Lilac Love €270 (50ml), €370 (100ml)

 

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May