De Zarko Cloud Collection is zó uniek, dat zelfs ik nog niet een parfum als dit heb gezien. Uiteraard is het weer een moleculair parfum, maar dat niet alleen. Kijk even verder om te zien waar ik het over heb!

ZARKO PERFUME

zarko perfume cloud collection 03

ZARKOPERFUME is een prachtig merk dat is opgericht door Zarko Ahlmann Pavlov. Zarko heeft er altijd van gedroomd om parfum te creëren dat perfect past bij zijn Scandinavische roots.
In 2008 begon hij met zijn merk Zarko Perfume in zijn eigen laboratorium. Alle geuren zijn custom made en geven door de moleculen een unieke geur bij ieder persoon. Door te experimenteren met gel-achtige moleculaire verbindingen, vond Zarko per toeval een verbinding met water. Op basis van de eigen lichaamsgeur wordt een uniek parfum gecreëerd.

zarko perfume cloud collection 03

ZARKO CLOUD COLLECTION

De Zarko Cloud Collection is een prachtige en unieke lijn van dit parfumhuis. De Botanische Cloud zorgt ervoor dat je even ‘off the grid’ bent. Weg van alles wat we tot nu toe weten. Iedere geur is weer anders bij ieder persoon vanwege de moleculen die in het parfum zitten.
Maar de cloud collection is wel heel speciaal, lees verder en je ziet waarom.

CLOUD COLLECTION NO3

zarko perfume cloud collection 03

De Zarko Cloud Collection no3 is geïnspireerd op de spannend bloeiende flora van Scandinavische bossen en kusten. Het geeft je een heerlijk ontspannend gevoel en zorgt ervoor dat je hoofd helemaal tot rust komt.

Topnoten: Deense peer, mandarijn, Deense rode bes
Hartnoten: Roos, ozon, witte magnolia, tulp
Basisnoten: Vanille uit Madagaskar, witte oud, sandelhout, wit hout, witte muskus

zarko perfume cloud collection 03
zarko perfume cloud collection 03

Ten eerste is het al een ervaring om de geur te krijgen. Het komt namelijk in een prachtige doos die je eigenlijk niet eens wil wegdoen. De flacon is heel herkenbaar als de Zarko flacon die we al kennen van de andere geuren, maar de inhoud is totaal vernieuwend én verrassend.
Als je goed kijkt, zie je dat het parfum niet alleen uit een ‘water-achtige’ vloeistof bestaat, maar verschillende texturen bevat. Daarom moet je dit parfum dan ook eerst 4 seconden schudden om hem te activeren.
Wanneer het parfum is geschud dan wordt de vloeistof melkachtig en ondoorzichtig en is deze klaar voor gebruik.

De geur opent bij mij heel erg fris, de mandarijn spat ervan af. Deze wordt langzamerhand zachter en de fruit tonen blijven in de achtergrond zacht aanwezig.
Vervolgens komen de bloemige noten naar voren, maar de vanille en sandelhout zijn echt de noten die achterblijven en vooral blijven ruiken. De geur is ontzettend zacht, aards op een vrouwelijke manier (geen mossige geur) en de witte muskus en oud maken de zachtheid in haar totaliteit af.
Ik kan de geur als fruitig en poederig beschrijven, het bloemige ruik je ook erg licht maar heeft niet de boventoon.
Een heerlijke geur die echt voor iedere gelegenheid gebruikt kan worden en een prachtig sillage achterlaat.

ZARKO BEAUTY

zarko perfume cloud collection 03

Ook heb ik een mooi nieuwtje, Zarko heeft namelijk een beauty collectie erbij gekregen: ZARKOBEAUTY. De dochter van Zarko heeft deze ontworpen en bevat echt heel mooie make-up producten, zoals je hierboven al als sneak preview kunt zien.
Deze producten ga ik in een apart artikel laten zien, want ze verdienen alle aandacht voor zichzelf! Coming soon dus.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

zarko perfume cloud collection 03

Zarko Perfume is verkrijgbaar via de webshop van het merk zelf. De Cloud Collection heeft nog twee andere geuren die uiteraard ook weer heel aangenaam zijn.

Prijs:

  • Zarko Cloud Collection no 3 €222 (100ml)
    Nu in de aanbieding voor €177!

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May