Het is altijd leuk om producten te testen die helemaal viral zijn gegaan. Want zijn ze overhyped of doen ze echt wat ze zeggen? Deze Telescopic Lift Mascara van L’Oreal zou de beste mascara ever zijn en je wimpers tot wel 5mm langer maken. Yes or no?

L'Oreal telescopic mascara

L’OREAL TELESCOPIC LIFT MASCARA

Deze is op Tiktok helemaal viral gegaan. De Telescopic Lift Mascara van L’Oreal. De mascara zou namelijk de wimpers mega vol maken en volume geven. Alsof je nepwimpers draagt. Het belooft namelijk wel 5mm lengte te geven en 36 uur lang te liften. Hij geeft niet af, voelt licht aan op de wimpers en bevat ceramidencomplex. Dit zorgt voor de verzorging van je wimperhaartjes. Het belooft niet te klonteren, geschikt te zijn voor gevoelige ogen en lenzendragers én is helemaal vegan.
Klinkt perfect right? Ik heb hem voor je getest!

L'Oreal telescopic mascara
L'Oreal telescopic mascara

Ten eerste vind ik het borsteltje echt heerlijk, hij is dun waardoor je echt alle haartjes kan meepakken zonder te knoeien op de huid en hij zorgt ervoor dat de wimperhaartjes goed gesepareerd worden zonder klontjes achter te laten.
Hij geeft ook inderdaad volume en maakt de wimper haartjes langer. Het enige nadeel voor mij, omdat ik recht vooruitstekende haartjes heb, is dat hij niet voldoende krult. Het maakt mijn wimpers dus wel langer, alleen de krul blijft niet goed zitten.
Toevallig weet ik dat dit wel gebeurt met waterproof mascara’s. Even de wimperkrultang erin en waterproof mascara eroverheen en het zit als een huis.
Het lijkt me dus een zeer goed idee als hier ook een waterproof variant van komt. Al met al maakt deze mascara haar beloftes wel waar. Het blijft goed en lang zitten en voelt ook prettig aan wanneer ik hem draag.

BEFORE

L'Oreal telescopic mascara before

AFTER

L'Oreal telescopic mascara after

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

De producten van L’Oreal zijn vrijwel overal verkrijgbaar. In iedere drogisterij of parfumerie die L’Oreal verkoopt vind je deze producten al. Denk aan Etos, Kruidvat en DA. Ook kun je ze online overal vinden.

Prijs:

  • L’Oreal Telescopic Lift Mascara €21.99

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May